MAGAZIN PREPORUKA

OC BONA FIDE: Predstavili proizvode na Novogodišnjem vašaru

OC Bona Fide predstavio je svoje proizvode na Novogodišnjem vašaru koji je održan 23. i 24. decembra u TC Bazar u Podgorici.  Cilj ove manifestacije je  promocija svih onih koji se bave ručnim radom i očuvanjem  tradicije.

 

Sjajna atmosfera je vladala i na štandu Otvorenog centra Bona Fide. Za ovu priliku po prvi put su predstavili svoje šalove izrađene od prirodno bojane vune i buklea, ali i ručno rađene rukavice i kape. Takođe, posjetioci su mogli vidjeti i nove modele staza, koji su  prvi put predstavljeni na ovogodišnejm vašaru.Osim promocije i prodaje proizvoda, mnogi su uspostavili temelje nove poslovne saradnje, a među njima se našao i OC Bona Fide.

-Nećemo kriti zadovoljstvo, jer smo za ova dva dana stekli i nova prijateljstva, ali i ojačali postojeće veze, jer se svi mi koji se bavimo ručnim radom moramo pomagati i zajedno truditi da pokažemo kolika je ljepota u tradiciji naših proizvoda-poručuju iz OC Bona Fide.Nove proizvode, ali i kompletnu ponudu OC Bona Fide možete pogledati na sajtu organizacije: http://bona-fide.me/proizvodi/.

Mn.M.