PREPORUKA SPORT

SPORT: Ivana Nikolić najbolja mlada sportistkinja Crne Gore u 2017. godini

Foto: privatna arhiva

Crnogorski olimpijski komitet bira najbolje u godini na izmaku, a titulu najbolje mlade sportistkinje dobiće takmičarka džudo kluba “Straševina” i kadetska reprezentativka Crne Gore, šesnaestogodišnja Ivana Nikolić.

Jedna od najperspektivnijih džudistkinja današnjice, vicešampionka svijeta iz Čilea, osvajačica bronzane medalje na EP u Litvaniji kao i brojnih medalja na velikim evropskim kupovima, svojim uspjesima dodaće i nagradu za najbolju mladu sportistkinju u godini na izmaku.

-Ova nagrada mi mnogo znači, jer je to još jedan uspjeh u nizu koji mi daje podstrek da još bolje radim i napredujem – kaže Ivana kratko za naš portal.

Zadovoljstvo Ivaninom nagradom ne kriju ni u klubu.

-Ovo je veliko priznanje za Nikšić, za nikšički džudo, za naš klub i naravno za Ivanu koja je apsolutno zaslužila ovu nagradu nakon svega što je uradila braneći boje svoje države širom svijeta. Ponosni smo na sve što smo zajedno ostavrili i to nam daje vjetar u leđa da nastavimo istim tempom, jer u našem klubu i gradu ima još talentovane djece koja mogu krenuti njenim koracima – kaže trener, Jelena Mićović Šutović.

COK svečanu ceremoniju proglašenja najboljih u 2017. godini organizuje sjutra u 13 časova u Podgorici, kada će Ivana primiti nagradu.

Izvor: onogost.me