DRUŠTVO PREPORUKA

M:TEL: Specijalne ponude uz Box pakete

Iz kompanije M:tel, u susret praznicima, predstavljaju nove ponude. Tako možete kupiti mobilni telefon već od 3 eura mjesečno uz pretplatu za box paket. Iz ponude izdvajaju Tesla Smartphone 6.2 i Alcatel 5080X Shine Lite.

Ukoliko ipak želite usluge kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, a uz to želite obezbijediti novi TV uređaj onda možete izabrati Smart TV JVC LT 32” za koji plaćate ratu samo 8 eura mjesečno.

A naravno, pored svega ovoga za nove korisnike, u toku je i pola godine 50% popusta na pretplatu zeljenog BOX paketa.

-Iz ponude box paketa izdvajamo Box trio 2+ koji Vam donosi uživanje u preko 200 kanala, Internet brzinu od 60Mb, fixnu telefoniju i mobilnu telefoniju sa velikim resursima. Takodje, izdvajamo i Box duo 2 koji sadrži TV paket sa preko 200 kanala i Internet brzinu od 60Mb – navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da korisnici koji izaberu Box trio 2+ paket, plaćaju narednih 6 mjeseci samo 14.49 eura, a novi korisnici Box duo 2 paketa samo 12.95 eura mjesečno.

Bliže se praznici i m:tel svim novim korisnicima BOX paketa uz sve ovo poklanja i aparat za fiksni telefon.

Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Promotivna kampanja se odnosi na sve nove korisnike BOX paketa. Sve cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.