MAGAZIN PREPORUKA

U PODGORICI OTVOREN ITALIJANSKI GASTRO BAR: Sole&So-mjesto dobre energije

Kada dvije dame imaju istovjetne želje, a pri tome im ne nedostaje znanja, kreativnosti i hrabrosti da realizuju vlastite ideje, onda Podgorica postane bogatija za jedan nesvakidašnji prostor koji odiše toplinom i dobrom energijom, a nudi italijanske i nacionalne specijalitete-gastro bar ,,Sole&So”.

Svečano otvaranje,,Sole&So” upriličeno je sinoć, a vlasnice-Roberta Berardi i Snežana Tomanović kažu da je ovaj bar ostvarenje njihovog sna.

– Nas je zaista spojio zajednički san. Prije sedam godina smo se upoznale i kroz godine druženja shvatile da bi voljele da osmislimo jedno ovakvo mjesto, jedan prijatni, lijepi kutak gdje bi dolazili svi koji vole kvalitetnu domaću hranu. U toj namjeri imali smo podršku naših supruga-kažu vlasnice.

Primat je dat italijanskim jelima, ali će u ponudi biti i naši nacionalni specijaliteti. 

– U ponudi su, pored ostalih specijaliteta,  pašte rađene po originalnoj recepturi, kroketi od krompira, pizze s mocarelom, taljatele, lazanje, kaneloni, njoke, kao i  italijanske delicije-  panakote, tiramisu, torta  ,,Sole&So” , ali i kruške u vinu. Trudili smo se da u ovaj prostor na autentičan način unesemo duh Italije, i   da cijene budu pristupačne tako da gostima dolazak kod nas ne predstavlja luksuz-naglašavaju one.

A da su u svojim nastojanjima uspjele, pokazalo se već sinoć.  Kulinarski tim pripremio je nesvakidašnje, ukusne i s pažnjom aranžirane specijalitete, a nastup Jelene Zvicer upotpunio je svečano otvaranje.  Prijatna atmosfera učinila je da  gosti osjećaju kao kod kuće, a to je jedina želja vlasnica.

This slideshow requires JavaScript.

Gastro bar ,,Sole&So” nalazi se u City kvartu u Studentskoj ulici 45. Radno vrijeme je od 8 do 23 sata. Kontakt telefon za rezervacije: 020 33 33 75.

This slideshow requires JavaScript.

 

(PR)