DRUŠTVO PREPORUKA

TOP: The Living Room najbolji lounge bar u Podgorici

Turistička organizacija Podgorice (TOP) proglasila je The Living Room za najbolji lounge bar u Glavnom gradu. „Dnevna soba“ je dobila nagradu u okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije TOP-a “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu u Podgorici 2017”.

-The Living Room, koji se nalazi u okviru hotela CentreVille, nagrađen je za uvođenje visokih standarda, podizanje kvaliteta usluge, te obogaćivanje ukupne turističke ponude Glavnog grada – saopšteno je iz TOP-a prilikom uručenja nagrade.

The Living Room je otvoren u oktobru prošle godine. Za kratko vrijeme postao je jedno od omiljenih mjesta Podgoričana, a u odnosu na druge ugostiteljske objekte, izdvojio se neobičnim ambijentom, jedinstvenom ponudom hrane i koktela, ljubaznom uslugom i originalnim tematskim žurkama.

-Naša ideja vodilja je od samog početka bila da se gosti kod nas osjećaju kao kod kuće. Da bi to postigli, primjenjivali smo samo najviše standarde u ugostiteljstvu, trudeći se da Podgorici donesemo nešto novo i drugačije. Zahvalni smo Turističkoj organizacije Podgorice što je to prepoznala i nagradila nas najljepšim novogodišnjim poklonom, koji je naš tim mogao da poželi – poručuju iz „dnevne sobe“.

Istim principima poslovanja rukovodi se i hotel CentreVille, u kojem se The Living Room nalazi. Hotel je zvanično na sajtovima Trip Advisor i Booking.com proglašen za prvi izbor gostiju koji su posjetili Podgoricu.