DRUŠTVO PREPORUKA

BEOGRAD: Predstavljena novogodišnja ponuda hotela Splendid

 

Hotel Splendid bio je dio još jedne regionalne promocije novogodišnje ponude u Beogradu.

Pod pokroviteljstvom Turističke organizacija Budva, hotelska grupa Montenegro Stars u okviru koje posluje hotel Splendid zajedno sa ostalim hotelima koji organizuju doček u Budvi i Petrovcu, predstavila je svoj trodnevni program. Gostovanje Severine, Harisa Džinovića i Dragana Kojića -Kebe te brojnih pratećih bendova izazvalo je veliko interesovanje medija i zvanica iz privrednog, kulturnog  i javnog života srpske prijestonice.

Direktor Turističke organizacije Budva, Mladen Franović je u ime Opštine i kompletne turističke privrede  poželio dobrodošlicu i najavio ”raskošan i raznovrstan program” koji je turistička prijestonica osmislila za mještane i goste iz cijelog regiona.PR menadžerka hotela Splendid Maja Vukićević je naglasila da su u toku posljednje pripreme za ispraćaj 2017-te.

 -Potrudićemo se da  nadmašimo očekivanja gostiju koji nam već  10 godina poklanjaju povjerenje- kazala je Vukićević. Muzički ugođaj za pamćenje gostima su obećali i izvođači koji su doprinijeli pretprazničnoj atmosferi na promociji u Beogradu: Haris Džinović, Dragan Kojić Keba, koji će uz glavnu zvijezdu Severinu upotpuniti program u Hotelu Splendid, ali i  Momčilo Bajagić Bajaga, članovi grupe S.A.R.S, Dejan Petrović  i brojni izvođači  koji će goste uvesti u Novu godinu duž cijele Budvanske rivijere.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.