MAGAZIN SLAJDER

SNAGA JE ŽENA: Umjetnica Tea Popović o inspirativnoj kampanji brenda Nike – „The Force is Female“

Koliko je važna snaga jedne žene prepoznao je i brend Nike koji sa svojom kampanjom „The Force is Female“ instinski slavi žene i „obične“ svakodnevne heroje. Ova kampanja skreće pažnju na žene nove generacije, koje su samosvjesne, odvažne i hrabre, one koje postavljaju granice u kulturi i stvarajući svoj životni put služe kao inspiracija za sve. One su obrazovane, talentovane i uspješne u poslu kojim se bave.

U  okviru pomenute kampanje i njene promocije, juče je u butiku The Spot u tržnom centru Delta City u Podgorici organizovan  i foto konkurs „Heroji svakog dana“ koji će trajati do nedjelje.  Da bi učestvovali u foto konkursu, potrebno je da se fotografišete u Nike corner-u u butiku The Spot u Delta City, a na tabli napišete zašto se baš danas osjećate kao heroj. Fotografiju i tekst podijelite na Instagramu, koristeći hashtag-ove #dailyhero #theforceisfemale i #markyourown i tag @markyourown.

Foto – konkurs traje do nedjelje 3. decembra, Najzanimljiviji sadržaj na društvenim mrežama u periodu od 16h do 21h izabraće zvanična lica kampanje, a pobjednik će biti proglašen, takođe, u nedjelju.

Lica ove kampanje, dame koje su inspiracija i koje predstavljaju snažne mlade žene su blogerka i bivša manekenka Sandra Barović, pjevačica Nina Žižić, umjetnica Tea Popović i social media influenserka Bojana Rmandić.

Naša sagovornica bodyart umjetnica Tea Popović istakla je koliko joj znači ova kampanja, i govorila o ženskoj snazi i svakodnevnim herojima.

Kaže da ,,ono čime se bavi više posmatra kao hobi, i neku njenu strast, nego posao”. Crtanjem se bavi još od malena, sada i body-artom, i crtanjem po platnu, a na sve to gleda kao na vrste umjetnosti. Suština svega toga, navodi, jeste da njeguje i razvija svoju kreativnu stranu i talenat.

Ona smatra da je kampanja „The Force is Female“  odličan način da se više govori o temama poput ove, a o kojima se ne priča onoliko koliko bi trebalo, da se podigne svijest o ženskoj snazi, ne bi li se ljudi što više uključili u ovakve aktivnosti i podržali iste.

-Prvenstveno je važno da žena bude svjesna svoje snage. Jer žena koja je samosvjesna, može postići mnogo više nego što je i sama smatrala, iako je nježniji pol-kaže Tea.

Na pitanje zašto se ona osjeća kao heroj svakog dana, kaže:

-Svakom od nas ovaj život je težak na svoj način, i svakog dana se susrećemo sa raznim neprijatnostima i nervozama…Ja budem na sebe izuzetno ponosna kad uspijem da se izborim sa svojim negativnim osjećanjima i zadržim osmjeh na licu.

Naglašava da je ispunjava odlazak kući, lijep dan, predah od svakodnevnice uz drage ljude, neizostavno-crtanje, i trud da što više radi stvari koje voli.

Djevojkama i ženama naša sagovornica je poručila da rade na sebi.

-Trebalo bi  da rade na sebi. Da se bore za sebe, da sebi obezbijede vrijeme i sredstva da ulažu u sebe, svoje znanje i obrazovanje. Da nađu ono što ih ispunjava i da se tome posvete.  Nikada ne treba da gube samopouzdanje, već da uvijek budu svjesne svoje snage-zaključila je Tea Popović.

Body art Tee Popović Foto: instagram.com/tekaart_

Podsjetimo, butik The Spot je nedavno otvoren u tržnom centru Delta City. To je prva fashion sportsware radnja u Crnoj Gori, sa premium garderobom i obućom najpoznatijim brendova kao što su Nike (Huarache, Air Max, Air Force), addidas originals (Superstar, Stan Smith, Eqt, Zne), Emporio Armani 7, Colmar, Super Dry, Puma, Asics, Reebok, kao i italijanski brend Robe di Kappa, koji je prvi put na crnogorskom tržištu predstavljen u ovoj radnji. Pored ovih brendova naći će se i poznati svjetski brendovi, kao što su: Timberland, Blauer, Sport Alm.

This slideshow requires JavaScript.

Za više detalja posjetite sajt: www.thespot.me/forceisfemale