Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

THE LIVING ROOM: Kraljevska zabava za Novu godinu

Nakon što je navikao Podgoričane na neobične tematske žurke svakog mjeseca, The Living Room lounge&dining bar najavio je nesvakidašnji provod i za Novu godinu. Popularna podgorička dnevna soba 31. decembra organizuje Palace Party, a za tu priliku biće dekorisana kao kraljevska palata.

-Pozivamo naše goste da na jednu noć postanu kraljice i kraljevi, a mi ćemo se uslugom potruditi da se osjećaju upravo tako. Novogodišnji paket, po cijeni od 50 eura, obuhvata ukusne kanape, selekciju koktela, vina, piva i bezalkoholnih pića, a za zabavni dio biće zadužen DJ, u pratnji violine. Neobičan ambijent učiniće da u 2018. godinu zakoračite kraljevski – poručuju iz The Living Room-a.

Do 1. decembra traje promotivni period, u toku kojeg ulaznice možete kupiti uz 20% popusta. Za goste koji na Palace Party dolaze van Podgorice, iz The Living Room-a predlažu praktično rješenje. Nakon sjajne zabave, dovoljno je samo da se liftom popnu do svoje sobe u Centreville Hotel&Experiences, u okviru kojeg se i nalazi „dnevna soba“.

Ovaj popularni podgorički hotel pripremio je specijalnu novogodišnju ponudu – dvokrevetna soba dostupna je po promotivnoj cijeni od 110 eura, koja uključuje besplatno korišćenje wellness&spa centra BANYA i 30% popusta na kozmetičke usluge Vlado Beauty Bar-a.

Više informacija potražite na TLR Facebook i Instagrama stranici, ili pozivite 068 800 251.