MODA PREPORUKA

VICTORIA'S SECRET 2017: Usponi i padovi ,,anđela”, zabrana ulaska, povratnice i brus od dva miliona dolara

Foto: FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/VICTORIA'S SECRET

Ovogodišnja revija brenda luksuznog donjeg veša ,,Victoria’s Secret” bila je sve samo ne dosadna.
,,Viktorijini anđeli” prošetali su sinoć modnom pistom u Šangaju. Pjevačici Keti Peri i manekenki Điđi Hadid zabranjen je ulazak u zemlju. Hadid zbog uvredljivih fotografija na kojima pravi grimase pozirajući pored statue Bude, a Peri zbog skandala koji se dogodio prije dvije godine. Tada je Peri na scenu izašla obmotana u zastavu Tajvana na nastupu u Tajpeiju. Kina Tajvan smatra svojom teritorijom. Dodatno ih je razbijesnilo i to da su se na njenom nastupu vidjeli sunokreti, a oni su simbol protesta na Tajvanu i predmet spora sa Kinom. Peri je prije četiri dana uputila pismo kineskim vlastima u kojima navodi da će nastup na reviji i boravak u Kini biti u skladu sa propisima i bez ispada na temu politike i religije, ali, vlasti su bile neumoljive.

Karli Klos (Foto: FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/VICTORIA'S SECRET)

S druge strane, na reviji su se našle povratnice u Raj ,,Viktorijinih anđela”. Karli Klos prošetala je pistom nakon nekoliko godina pauze zbog studiranja na njujorškom univerzitetu, a tu je bila i Kendis Svonpul koja je pauzirala zbog porodičnih obaveza.

Kendis Svonpul (FRED DUFOUR VIA GETTY IMAGES)

Bila je ovo posljednja revija ,,Victoria's Secret”-a za Alesandru Ambrozio kojoj su sada prioritet djeca – devetogodišnja Anja i petogodišnji Noa.

Alesandra Ambrozio (THEO WARGO/GETTY IMAGES)

Lais Ribeiro pripala je ove godine čast da nosi čuveni ,,fantasy bra” od dva miliona dolara.

Lais Ribeiro (FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/VICTORIA'S SECRET)

Peh je u rodnom Šangaju doživjela ,,anđelica” Ming Si kada je na pisti štiklom zakačila plašt, spotakla se i pala. Međutim, na licu mjesta pokazala je da ,,nije važno kako padaš već kako ustaješ”, a ona je ustala uz osmijeh i nastavila  kao da se ništa nije desilo, uz gromoglasan aplauz publike.


Ni tu mukama ,,anđela” nije bio kraj. Prilikom izlaska na pistu, Beli Hadid izvirila je bradavica.

This slideshow requires JavaScript.

B.R.