MODA SLAJDER

CATWALK SCHOOL BY MONDAINE MODELS: Uspješno završena još jedna revija

Večeras je u podgoričkom Delta sitiju upriličena završna revija polaznika škole manekena Catwalk School by Mondaine Models. Polaznici škole, manekeni iz Podgorice, Budve i Bara, predstavili su se publici noseći modele poznatih brendova: Chicco, Blu Kids, Original Marines, OVS, Piaza Italia, Coccodrillo. U muzičkom dijelu programa nastupili su pjevači Bobana Milić i Komnen Vuković iz Škole pjevanja D-mol Danijela Alibabića.Suvlasnica agencija Mondaine Models Danijela Mujović kazala je  da su večeras ispratili još jednu generaciju manekena i najavila da je upis sljedeće generacije planiran za mart iduće godine.

-Završena je revija prve profesionalne škole manekenstva u Crnoj Gori Catwalk School by Mondaine Models . Oko 80-oro djece iz Budve, Bara i Podgorice pokazalo je večeras  šta su naučili tokom dva mjeseca obuke. Važno je naglasiti da djeca na časovima ne uče samo pravila vezana za manekenski hod, već se edukuju i o tome kako da se ponašaju na fitingu, kastingu, tokom šminkanja, uče se komunikaciji sa dizajnerima i predavačima, skreće im se pažnja na to koliko su stav i harizma važni u ovom poslu. Sve i da njihov izbor ne bude modeling, tokom časova postali su edukovaniji, obrazovaniji i komunikativniji-kazala je Mujović.  

Ona je podsjetila da je cilj škole  da se obogati modna scena Crne Gore.

This slideshow requires JavaScript.

-Agencija Mondaine Models nastoji da se u radu oslanja na sopstvene snage i da fabrikuje nova lica za koja smo sigurni da su učili od vrhunskih predavača kao što su Amel Muratović, Marija Rovčanin i Mladen Todorović. Sigurna sam da će i naša modna manifestacija Fashion Connection kao vodeći prepoznatljivi modni događaj svaki put biti obogaćen nekim novim licem što će mu dodati i kvalitet više-istakla je Mujović.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac