MODA PREPORUKA

MODA: Camila Cabello u novogodišnjoj kampanji za Guess Jeans

Američka multiplatinum pop zvijezda kubansko-meksičkog porijekla, Camilla Cabello (Kamila Kabeljo), vraća se drugu sezonu zaredom kao zaštitno lice brenda GUESS JEANS u novogodišnjoj kampanji za 2017. Društvo joj pravi poznati model Alex Dellisola (Aleks Delisola). Kampanju čine mješavina crno-bijelih fotografija i advertajzing materijala zasićenih boja.

Iza serije fotografija i pratećeg video materijala stoji kreativni direktor i suosnivač brenda Paul Marciano (Pol Marčano). Kampanju je uradila modna fotografkinja Tatiana Gerusova u legendarnom holivudskom hotelu Chateau Marmont. Razigrana energija atraktivnog dvojca isijava iz svake fotografije i prosto tjera posmatrača da poželi još. Koketna i bezbrižna, Cabello koristi poznati Sunset Boulevard kao igralište koji je sastavni dio novogodišnje priče. Ovosezonska paleta boja je veoma bogata što se održava na komade koji će vam omogućiti da zablistate u najluđoj noći.

– Veoma sam uzbuđena zbog nove Holiday kampanje za GUESS – izjavila je Cabello.

„Obožavam njihovu estetiku i jedva čekam da svi vide šta smo uradili!“

Praznični dio kolekcije za dame predstavlja selekciju faux fur jakni u kombinaciji sa bogatim vezom ruže uz dosta svetlo-tamnog poigravanja nijansama. Posebno će vas zainteresovati party haljine koje ističu vaše obline i ženstvenost, sačinjene od velura, pliša, dosta čipke, uz obilje floralnog printa.

Odabrane modele iz praznične kolekcije možete naći u prodavnicama GUESS u Podgorici – Delta city, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Podgorici, Budvi, Kotoru i Baru.