Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

U PODGORICI OTVORENA ,,NJAMI” PICERIJA: Pizza za desetku

 

,,Njami” je nova picerija u glavnom gradu koja nudi  dostavu na kućnu adresu. Smještena je u Profesorskoj zgradi u City kvartu. U neposrednoj je blizini studentskog doma, pa su posebno osmišljene ponude za studente i zaposlene u firmama u neposrednoj blizini.

-,,Njami” je koncept brze hrane bez kompromisa sa kvalitetom. Šef kuhinje Dragan Pejović sa svojim timom nekoliko nedjelja je stvarao recepte i odabirao najkvalitetnije namirnice, vodeći se idejom da uobičajenu ponudu učini drugačijom i posebnom. Osmislio je nadjeve i poseban home-made sirni namaz za punjene krajeve pica. Ovakav odnos prema kvalitetu nije uticao na cijene koje su izuzetno povoljne – kazala je Jelena Banović, vlasnica.

Ponuda hrane podijeljena je u četiri osnovne kategorije – pizze, tortilje, slatke i slane palačinke i sendviče.

-Cijene kafe i pića su izuzetno povoljne, a promotivna akcija za otvaranje uključila je distribuciju oko 20 hiljada kupona za popust koji se nalaze na flajer menijima podijeljenim po gradu. Svako ko sa kuponom dodje u ,,Njami”, ostvaruje popust na ukupnu porudžbinu prilikom te posjete. Studenti imaju besplatnu porodičnu picu kad donesu indeks u koji je tog dana upisana desetka na bilo kom ispitu. Bilo koja porodična pica pdrazumijeva gratis litar koka kole. Za ljubitelje sporta i druženja, imamo navijačku picu posebnih sastojaka. Onaj ko poruči porodičnu veličinu navijačke pice za ligu šampiona i tv prenose crnogorske reprezentacije dobija dva piva gratis-pojašnjavaju iz ,,Njami” picerije.

Dodaju da je ,,Njami”  posvećen vrijednostima i dobroj hrani.

Adresa: Studentska ulica; kontakt telefon:  068 222 226.

(PR)