HOROSKOP

Prognoza za period od 3. do 10. septembra

OVAN
Na poslu očekujte iznenadne nepredviđene događaje i  djelanja. Bićete skloni naglom odustajanju ili naglom započinjanju nečeg sasvim novog i  neplaniranog. Bar jedna osoba će vas neprijatno iznenaditi  i moguć je prekid ili odustajanje od dosadašnje saradnje ili prijateljstva. Ali, loš događaj neće smetati da ostalo vrijeme uživate u druženjima i  obnavljanjima kontakata sa starim prijateljima. Na ljubavnom planu, osoba do koje vam je stalo, vratiće se u vaš život.  Ukoliko imate partnera, moguće kratko razdvajanje.

Zdravlje-umor.
BIK
Tokom ove sedmice bićete skloni da potrošite previše,  pa da poslije imate problem. Na poslovnom planu moguće  iznenadne neprilike sa kolegom, a budite oprezni pri baratanju sa elektičnim uređajima. Na ljubavnom planu ste pomalo žrtva drage osobe čije  raspoloženje je promjenjljivo i  nepredvidivo, ali najbolje ponašanje ukoliko želite da sačuvate vezu je  strpljenje. Prihvatite izazove koje vam nudi draga osoba i  prepustite se novim impuslima. Oni koji su slobodni razmatraju vraćanje staroj simpatiji. Splet okolnosti će vas ponovo razdvojiti. 

Zdravlje-dobro.
BLIZANCI
U narednim danima veću pažnju ćete posvetiti materijalnim  i  konkretnim stvarima. Na poslovnom planu česti kontakti sa nadređenim ili autoritativnom osobom, vremenom će vam donijeti bolji položaj ili ugled, ali po cijenu vaše slobode. Neko vrijeme će vam tako odgovarati. Na ljubavnom planu mogući su neprijatni događaji , iznenadni konflikt ili nezgoda, neprijatan susret koji ne možete izbjeći. Dovoljno je da ostanete staloženi i smireni i  ne upuštate se u diskusije. Oprezno baratajte sa aparatima na struju.

Zdravlje-bez promjena.
RAK
Čak i kada završite planirane obaveze, moraćete da se pozabavite poslovnim pritiscima. Moguć je prekid saradnje ili zauzimanje novog pravca. Informacije ili činjenice neće stići do vas u potrebnom roku, moraćete sačekati. Loše položena planeta akcije upozorava   na moguće ozljede i preosjetljivost, pa budite oprezni pri aktivnostima. Sa dragom osobom moguća su nerazumijevanja i udaljavanje, dok slobodni Rakovi ponovo kontaktiraju sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje-nervoza.
LAV
Tokom predstojeće sedmice očekujte  neočekivane iznenadne nepovoljne preokrete  ili napetosti među ljudima. Nemojte previše naređivati drugima, neki na to mogu reagovati neprijatno. Poslovno, početak sedmice donosi prepreke i odugovlačenje vašeg poslovnog plana, tako da ćete se time pozabaviti poslije praznika. Emotivno, skloni ste pretjerivanju u zabavi, što draga osoba ne odobrava, ali prihvata. Ipak, ukoliko baš  pretjerate, može izbiti ozbiljan sukob. Slobodni se lako upuštaju u avanturu.

Zdravlje-dobro.
DJEVICA
Na poslu vas čeka uobičajena sedmica, bez posebnih iznenađenja. Vi volite sve da isplanirate,  ali planete ukazuju da su moguće iznenadne neprijatne situacije kao posljedice  nesmotrenosti i nepažljivosti. Izbjegnite rasprave iako je važna osoba na vašoj strani. Na ljubavnom planu više ste okrenuti zajedničkim druženjima što oboje želite. Obnavljate stara prijateljstva. Slobodni su okruženi sa više zanimljivih osoba i  još nijeste sigurni u svoj odabir. Budite oprezni sa navalentnim udvaračem.

Zdravlje-bez promjena.
VAGA
U ovom periodu skloni ste da ubrzavate djelanje, planove, ciljeve, ali ova užurbanost i naglost nije povoljna. Međutim, ovakva situacija je posljedica spoljašnjeg spleta okolnosti koje ćete ublažiti mirnim i  staloženim ponašanjem. Inače, planeta ljepote u vašem domu ukazuje da ćete uživati u ukrašavanju i  pripremama. Na ljubavnom planu izbjegnite naglost i   nepromišljene poteze.

Zdravlje-glavobolja.
ŠKORPIJA
Ova sedmica donijeće vam veću okrenutost ljudima, želju za taktičkim i  pažljivim ponašanjem. Međutim, period pred nama ukazuje na nepovoljan uticaj koji se manifestuje kroz naglost, iznenadnost i  neočekivanu nepovoljnost. Ovo može biti sukob, ali može biti i  ozljeda , kvar električnog uređaja, a u ekstremnim slučajevima i  samopovrjeđivanje. Ovo je Škorpijama  teška sedmica, sve poslije nje je bolje. Okrenite se osobi ili ljudima koji vas vole i  prebrodićete krizu. Draga osoba je strpljiva i  ima razumijevanja.

Zdravlje-nervoza.
STRIJELAC
Na poslovnom planu prepuštate obaveze drugima, međutim, to se vremenom može pokazati kao loš potez. Manja finansijska dobit je uvijek dobro došla. Ipak pazite kod trošenja i  kupovine. Na ljubavnom planu, vašu vedrinu i  inicijativnost, neko može pogrešno protumačiti,  pa da se nađete u neprijatnoj siutaciji. Svakako izbjegnite da ulazite u verbalne konfrontacije i  sukobe,  jer mogu da se dodatno iskomplikuju.  Sa dragom osobom planirate putovanje.

Zdravlje-umor.
JARAC
Vama ova sedmica donosi naklonost ljudi, bolje raspoloženje i  pomaže uspostavljanju unutrašnjeg spokoja.  Međutim, pripremite se na iznenadne nepovoljnosti, moguće kvarove elektičnih uređaja, ili razdvajanja. Ovi događaji vas mogu malo poremetiti u inače dobrom raspoloženju i  vedrom druženju sa prijateljima. Sa dragom osobom predstoje razgovori i  dogovaranja, jer vam se želje ne uklapaju. Javlja se stara simpatija.

Zdravlje-bez promjena.
VODOLIJA
Vi najviše volite ljude od svih zodijačkih znakova, pa ćete uživati u mnogim i čestim kontaktima sa najrazličitijim ljudima. Pred vama je mnogo novih poznanstava, ali i  srećno obnavljanje starih prijateljstava. Na poslovnom planu pažljivo rukujte sa elektičnim uređajima, mogući kvarovi,  pa i  ozljeda uslijed nepažnje. Sa jednim saradnikom ćete prekinuti saradnju. Na ljubavnom planu sa dragom osobom uživate u velikim zajedničkim društvima. Stara simpatija vam može iznenada napraviti problem u postojećoj vezi. Slobodne Vodolije se upuštaju u avanturu sa osobom koja vam može donijeti komplikacije u život.

Zdravlje-nervoza.
RIBE
Na poslovnom planu ste opušteni i odrađujete ono što je obavezno. Međutim, pripremite se na moguće loše vijesti povezane sa finansijama ili prihodima, a može se destiti iznenadna šteta. Ali,  ovo vam neće pokvariti dobro raspoloženje i  druženje sa starim i  novim prijateljima. Rado se usklađujete sa dragom osobom, prihvatate njene  ideje,  pa i   kada vam se čine nepredvidive i čudne. Izbjegnite miješanje prijatelja u vaš  ljubavni život, ma koliko to bilo bezazleno. Slobodne Ribe nek se čuvaju nasrtljivih udvarača.

Zdravlje-dobro.