Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

DELTA CITY: Promovisan ,,Reebok”-ov model ,,club c”

Jedinstveno ,,Reebok” muzičko-scensko putovanje kroz vrijeme viđeno je večeras u atrijumu tržnog centra ,,Delta City” u Podgorici.
Djeca, tinejdžeri, ali i odrasli nisu skidali osmijehe s lica na ovoj originalnoj promociji u našem gradu. Bio je to spoj osamdesetih, devedesetih i današnjeg vremena. Veliki red mališani su napravili ispred štanda gdje su dizajnerke Milica i Danijela pravile nakit od pertli, dok su odrasli brzo slagali slagalicu jer onaj najbrži kao nagradu dobio je patike.
Bile su izložene ,,reebokice“ u zelenoj, bijeloj, metalik i zlatnoj boji. I tu su bili postavljeni megafon, video-kasete, ploče, radio, gramofon, kao i miks-pult za kojim je muziku puštala zaštitno lice događaja DJ Sophie kao predstavnica moderne, urbane kulture, a to sve pratili su brejkdenseri.
– Devedesete godine prošlog vijeka bile su u duhu isticanja ličnog i autentičnog stila. Mi smo se zbog toga potrudili ovdje večeras da predstavimo evoluciju ,,Reebok“ modela kroz decenije, od osamdesetih, devedesetih do danas. Što se tiče samog ,,club c“ modela, on je vladao teniskim terenima još od 1985. godine, a kasnije postao i dio urbane street style kulture – kazala je Tamara Šćekić iz marketinga kompanije ,,Buzz“.
Sve ove modele, kako nam je rekla, zainteresovani mogu naći u ,,Buzz“ šopovima u Podgorici, Baru i Kotoru.
– Obožavam ,,Reebok” modele. Otkako sam postala mama, sve manje nosim štikle, a sve više patike – rekla je DJ Sophie za naš portal.
Marka ,,Reebok” je izbor i pjevača Baneta Nedovića.
– Ne samo što su udobne i kvalitetne, već me vezuju za djetinjstvo, devedesete godine. Drago mi je da sam dio ove priče – kazao je Nedović za MNE magazin.

This slideshow requires JavaScript.


B.R.
Foto: B. Šekularac