Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ZA LJUBITELJE FILMA: Izašao drugi trejler za komediju ,,Smanjivanje”

Foto: Promo

Kompanija Paramount Pictures objavila je drugi trejler za film ,,Smanjivanje” (Downsizing) reditelja Aleksandra Pejna, u kojem glavnu ulogu tumači Oskarovac Met Dejmon.

Komedija ,,Smanjivanje” govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumio, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju.

Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovjek, Pol, koga igra Dejmon sa suprugom Odri, koju glumi Kristen Vig donosi odluku da napusti stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.

U filmu se pojavljuje i Kristof Valc, koji glumi Dejmonovog komšiju Dušana, plejboja iz Srbije, zahvaljujući kojem Pol upoznaje Ngoka Lanu, Vijetnamku koju je vlada nasilno smanjila, a onda je uspjela da se prošvercuje u kartonskoj kutiji u SAD.

Novi film reditelja Aleksandra Pejna svjetsku premijeru imao je na filmskom festivalu u Veneciji, a tom projekcijom je i počela 74. ,,Mostra”.

U naše bioskope bi trebalo da stigne početkom naredne godine.

Izvor: N1