Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ART BY THE LIVING ROOM: O modi kao sredstvu komunikacije sa Sekom Martinović

 

Art By The Living Room – predavanje posvećeno modi biće upriličeno 1. novembra s početkom u 19 časova u hotelu CentreVille. Modna dizajnerka Slobodanka Seka Martinović govoriće o modi kao sredstvu komunikacije i stilu kao fotografiji ličnosti i predstaviti dio svojih modela o kojima će govoriti u kontekstu PR-a i marketinga u oblasti turizma.

Seka Martinović kaže da se u okviru ovog projekta obilježavaju i tri decenija njenog  rada i trajanja na modnoj sceni Crne Gore.

-Razgovor, interakcija sa posjetiocima na temu moda kao sredstvo komunikacije-stil unutrašnja fotografija kao neoubičajen koncept prilika su za više saznanja o svim aspektima mode koji su mnogo širi od naših poimanja mode. Biće riječi i o komunikacijskoj i društvenoj ulozi mode, psihološkom i estetskom segmentu, načcinu na koji je primijenjujemo u svakodnevnomž, stilu i kako ga steći… –najavljuje Martinović.

Modna priča nastavlja se i u četvrtak kada će Martinović održati workshop na temu ,,Modeling u Crnoj Gori“ s početkom u 19 časova. To je  priča o počecima, nastanku i razvoju modelinga  na ovom prostoru, pionirima tog posla u onom vremenu, prvoj školi manekenstva, prvim revijama, začetku modne fotografije…

Mn.M.