ART

ZADAR: Dino Merlin 10. februara u dvorani Krešimir Ćosić


Turneji ,,Hotel Nacional” Dina Merlina do sada je prisustvovalo više od 600 000 posjetilaca širom svijeta, a po prvi put u karijeri ovog umjetnika destinacija je sunčani Zadar i to u februaru (veljači) 2018. godine, u prelijepoj areni nazvanoj po velikanu košarke Krešimiru Ćosiću.

Ovaj istorijski susret Dina Merlina sa publikom u Zadru, gradu koji je britanski ,,Guardian” proglasio ,,hrvatskom prijestonicom cool-a“, zakazan je za subotu, 10.2.2018.

Povodom nastupajućeg koncerta u Zadru Dino je izjavio: ,,Izuzetna mi je čast predstaviti se u zdanju koje je dobilo ime po jednom od heroja iz moje mladosti – velikom Krešimiru Ćosiću. Jedva čekam da izađem pred sve te divne ljude koje ću po prvi put sresti u Zadru. Ne sumnjam da će ova noć 10.2. ostati u lijepom sjećanju za sve nas.”

Ulaznice za koncert u Zadru, koji je zakazan za subotu 10.2.2018. u 20:30, kreću u prodaju u srijedu, 1.11.2017. u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a sve dodatne informacije o ovom koncertu kao i o narednim koncertima turneje ,,Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici www.dinomerlin.com.

Posjećamo, turneja ,,Hotel Nacional” po prvi put u Hrvatskoj biće organizovana za doček Nove 2018. godine na Stradunu u Dubrovniku.

kud duga