DRUŠTVO PREPORUKA

NIKŠIĆ: Pivara „Trebjesa“ donirala novac Crvenom krstu

Pivara „Trebjesa“ je povodom 21. oktobra, dana fabrike i 121 godine postojanja uplatila OO Crvenog krsta Nikšić donaciju od 5.000 eura.

-Ovom donacijom, već treću godinu za redom, Pivara „Trebjesa“ pokazuje da je izuzetno drštveno odgovorna kompanija koja je uvijek spremna za saradnju za opšte dobro i ovo je rezultat izuezetne saradnje koju godinama imamo sa njima, i to na svim poljima, od dobrovoljnog davalaštva krvi pa do humanitarnih akcija koje su od velike važnosti za našu organizaciju, njen radi ali i građane Nikšića – istakli su iz Crvenog krsta.

Oni dodaju da je sve veći broj ljudi koji se svakodnevno obraćaju za pomoć njihovoj organizaciji, te da se uvijek trude da izađu u susret i pomognu.

-Od početka godine smo uspjeli da kroz razne akcije i programe pomognemo preko 200 porodica, a i ova sredstva će biti iskorištena za urgentnu pomoć za 100 porodica koje se nalaze u teškom materijalnom stanju i njima će biti uručeni vaučeri za trgovinu u marketima u čast 21. oktobra. Do kraja godine planiramo i veliku sabirnu akciju kako bi paketima hrane i higijene mogli pomoći još 100 porodica – kazali su.

Iz Crvenog krsta se nadaju da će i druge kompanije i pojedinci slijediti ovaj primjer.

-Izražavamo veliku zahvalnost Pivari „Trebjesa“ na razumjevanju i pomoći koja nije prvi put pružena ovoj organizaciji i građanima. Želimo da još dugo i uspješno posluju uz iskrene čestitke za 121 godinu postojanja – zaključuju iz CK.