MODA PREPORUKA

MODA: Ketrin Zita-Džons u čipkastoj haljini Zuhara Murada mamila uzdahe

Znamo je kao vrsnu glumicu, majku, suprugu Majkla Daglasa, ali i kao ličnost od stila koja zna kada i kako da se obuče tako da sve oči budu usmjerene na nju.

Tako je bilo prije nekoliko dana u Kanu na MIPCOM Opening žurci, kada se zanosna Ketrin Zita-Džons pojavila u crnoj transparentnoj haljini koju potpisuje majstor glamuroznih i po malo provokativnih izdanja Zuhar Murad.

Zvijezda filma Chicago je kao od šale ponijela izazovnu haljinu naglašenog dekoltea sa čipkom po rubovima, “ukrštenim” šarama na leđima i elegantnom suknjom koja je padala do poda.

Foto: instagram.com/extratv

Providni segmenti u dodiru sa dekadentnom čipkom izazvali su WOW efekat, ali zanimljivo je da ovaj svečani komad nije izgledao vulgarno i degutantno. Naprotiv, u stilu “zagolicati maštu” haljina je bila transparenta samo tamo gdje treba da bude i na prikladan način otkrivala je izazovno tijelo 48-godišnje glumice.

Zgodna brineta u stilu starog Holovuda se opredjelila za lažni bob i diskretne viseće minđuše, a beauty intervencija se svela na braonkastu sijenku, rumenilo i karmin u boji kože, trio koji savršeno korespondira sa tenom lijepe glumice.

Izvor: elle.rs