MAGAZIN PREPORUKA

VIDEO: Dragan Mićanović i Branislav Trifunović u kratkom filmu ,,No hay banda”

Foto: Screenshot

Glumci Branislav Trifunović i Dragan Mićanović, uz podršku Rože Klekotko i Hane Skarge iz Poljske tumače glavne uloge u minifilmu ,,Stranger” (Stranac), srbijansko-španskog R&B sastava ,,No hay banda”, koji čine kompozitor Đorđe Ivanović i gitarista Adrian Galjardo Simon, piše Avaz.ba.

Riječ je o vizuelnom sažetku upravo objavljenog prvog EP-a ,,Too Much Is Better Than Enough” za izdavačku kuću Lampshade media, koja obavještava da je film sniman pod režiserskom palicom poljske rediteljke Lulu Zupšinske.

– Uz tri pjesme sa EP-a: ,,Para”, ,,Stranger” i ,,Your Lover”, film odiše melanholijom Varšave i perioda sa kraja ’90-ih godina prošlog vijeka – dodaju iz Lampshadea.

,,No hay banda” osnovan je baš u Varšavi, gdje su i Đorđe i Adrian studirali. Obojica su u prošlosti zabilježili nekoliko muzičkih avantura, pa je tako Đorđe bio gitarista i bek-vokal srbijanskog rok benda ,,Kermit”, dok je njegov španski kolega forsirao flamenko i rok stil. Početkom ove godine, objavili su spot za prvi i naslovni singl gore pomenutog EP izdanja.
Izvor: Avaz.ba