DRUŠTVO DRUSTVO_IZDVOJENO

PODGORICA Otvorena zimska sezona jedinstvenog G Lounge-a u Il Giardinu

Zimska sezona wine & dine provoda u G Lounge dijelu restorana Il Giardino u Podgorici otvorena je sinoć prigodnim druženjem.

G Lounge je idealno mjesto kako za vizuelne i gastronomske užitke, tako i za nove dimenzije dnevnih i večernjih izlazaka. Ono što se već pri ulazu  može vidjeti jeste upečatljiv enterijer koji je radila kompanija ,,Artefacto + Design Center”.

Inspirisan enterijerima restorana svjetskog glasa, G Lounge je zamišljen, prije svega, kao klub dobre atmosfere gdje će gosti prepoznati svoje mjesto.

– Naša ideja je da se ovdje okupljaju ljudi iz svijeta biznisa, jer se i prostorno Il Giardino nalazi u dijelu grada gdje je dosta poslovnih objekata-kažu iz menadžment tima ovog podgoričkog lokala.

Iz ponude izdvajaju interesantnu kuhinju i najavljuju brojne novine.

– Akcenat je na italijanskoj hrani. Trudili smo se da zadržimo meni s već prepoznatljivim specijalitetima, ali i da  ponudu obogatimo novim jelima. Imamo interesantnu liniju vina, bogatu kartu viskija, singl-maltoa, burbona… Tu su i dezerti po kojima je Il Giardino već prepoznatljiv. Planiramo da  u ponudu uvrstimo i koktele – navode iz Il Giardina.

Svakog vikenda posjetioce očekuje uživanje uz nove forme mediteranske kuhinje spojene sa modernim zvucima eminentnih DJ-eva i laganom live muzikom.

This slideshow requires JavaScript.

Tako osmišljene večeri, kažu, mogu predstavljati svojevrsnu ,,pripremu za kasni izlazak” tokom koje će gosti moći da uživaju u dobrom vinu, neobičnim koktelima, dobroj clubbing muzici…

Podsjetimo, Il Giardino se nalazi na Trgu Vektre.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac