MAGAZIN PREPORUKA

NTO: Turoperatori iz Japana u studijskoj posjeti Crnoj Gori


U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) u Crnoj Gori u periodu od 12. do 14. oktobra borave agenti turoperatora iz Japana.

Predstavnici turoperatora, JTB Media Retailing, H.I.S.CO.,LTD, JTB World Vacations, MIKI TOURIST, ASAHI RYOKO, TUMLARE, ST WORLD, TABI-CONCIER, Hankyu Travel, tokom trodnevne inspekcije destinacije obići će atraktivne turističke lokalitete u zemlji i sastati se sa predstavnicima lokalnih turoperatora i turističkih agencija.

Prvog dana boravka u Crnoj Gori, turoperatori su posjetili Kolašin i dio NP Durmitor kao i vinski podrum Šipčanik gdje su degustirali tradicionalna crnogorska vina kompanije Plantaže 13 jul. Programom posjete planiran je i obilazak Budve i Kotora i upoznavanje sa turističkom ponudom ovih primorskih gradova. Oni će posjetiti i hotel Regent Porto Montenegro kako bi se upoznali sa ponudom i sadržajima hotela.

Pored obilaska turističkih lokaliteta, predstavnici turoperatora iz Japana održaće poslovnu radionicu sa predstavnicima lokalnih turoperatora i agencija gdje će osim razmjene znanja i iskustava razgovarati i o modalitetima buduće saradnje.