MODA MODA_IZDVOJENO

BAR – KOD SHOP PARFIMERIJE: Predstavljeni parfemi Gentlmen-Givenchy i World-Kenzo

 

U Podgorici je večeras, u prelijepom ambijentu hotela CentreVille, predstavljen parfem za muškarce Gentlmen-Givenchy i World-Kenzo, namijenjen damama.

Brend  Givenchy je 1975. godine lansirao Gentleman, fantastičan parfem čija se jedinstvena vizija muženosti prepliće sa modernim parfemom tog doba. Givenchy Gentleman je moćna kompozicija koja nudi atipičnu mješavinu pečulije i začina upakovanih sa personalitijem. To je parfem koji dodaje začin ljubaznosti kojim muškarca izdvaja od gomile.

Inspirisan orginalom iz sedamdesetih, ove godine Givenchy predlaže novu kreaciju, potpuno prilagođenu muškarcu današnjice. Šta predstavlja muškarac 21. vijeka?  Prvo, to znači živjeti elegantno i biti otvoren prema drugima. Ali, da li to dalje znači iznijansiranost suptilne verzije muškarca i zavodljive kombinacije samopouzdanja i finoće? Snažan i senzualan, podjednako, gospodin kakvog ga vidi Givenchy je slobodan, odvažnog duha koji se ne slaže sa klišeima. On je hedonista koji se nikada ne lišava svog (ili onih oko sebe) zadovoljstva i uvijek se ponaša velikodušno.

Senzitivna muževnost

Klasični  dodir lavande mijenja plemeniti iris,  kojeg majstori za parfeme Lorson and Olivier Cresp smještaju u srce parfema. To donosi prefinjenost kompozicije, čineći je puderastom, sofisticiranom i zavodljivom. Posebno kada se kombinuje sa mekanom, slatkom kruškom koja neočekivano dodaje dozu nježnosti.

Uz ove višestruke aspekte i snažnu ličnost, Givenchy se usudio da ponudi nježni, ali neobičan miris, stvarajući bezvremensku priču za savremenog čoveka koji u potpunosti prihvata svoje nijanse i paradokse. Savremeni džentlmen koji izražava istinitu prefinjenost.

Boca parfema oponaša savremenog gospodina. Muškarca koji istovremeno opušten i prefinjen koji posjeduje osjećaj za eleganciju ali nikada ne pretjeruje. Ona je kao taxedo stalizovanog i opuštenog stava, bez kravate ali definisanog stila.

Kenzo World

Kenzo art direktori Carol Lim i Humberto Leon udišu svoju viziju mode u svoj prvi parfem. Slika njihovog svijeta je smjela, spontana, zabavna i koloritna i puna iznenađenja. Svijet koji slavi slobodu izražavanja, raznolikosti i kreativnosti. Kenzi World-razigran i dinamičan parfem!

Kao jedna od najprepoznatljivijih modnih ikona Kenzo zbirke oko sad prelazi u univerzum mirisa.

,,Oči su ženstvene i moćne u isto vrijeme”-kažu  Carol Lim i Humberto Leon.

Dizajn ambalaže vjeran je Kenzo naslijeđu i donosi bočicu od crne gume, ružičastog zlata i opalescentnog materijala. Kreator novog Kenzo mirisa je priznati stručnjak za parfeme Fransis Kurkdjian koji je u 15-oj prepoznao lkjubav prema ovoj djelatnosti, a u 25-oj dostigao internacionalnu slavu.

Ovaj brilijantni miris je sa uzuzetnim sjajnim tragom, istančanog mirisa koji izaziva čula i stimulativno djeluje na dušu. Kao lijepi buket crvenih božura i egipatskog jasmina ovaj parfem odiše notom senzualnosti razbijajući ženske stereotipe. 

Reklamna kampanja je oličenje snage i energije i sve to zahvaljujući talentovanoj glumici Margaret Qualley. Glumica pokretima izaziva emocije ključanja tokom  svečane ceremonije. Novi parfem Kenzo joj daje slobodu, kretanje po praznoj zgradi i prihvatanje neprirodnih poza. S vremena na vrijeme imate osjećaj da ona ima neku unutrašnju snagu…

This slideshow requires JavaScript.

Reklamu možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=ABz2m0olmPg

Ovi parfemi ekskluzivno se mogu  naći u parfimerijama Bar-Kod Shop i Beauty & The City.

Mn. M.

Foto: B.Šekularac