MAGAZIN PREPORUKA

TONI CETINSKI: Crnogorska premijera novog singla na Novom Elmag radiju

 

Crnogorska premijera novog singla jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača, Tonija Cetinskog, „Nemam sreće s tobom“, čula se danas u 11 sati na Novom Elmag radiju. Tako su slušaoci imali priliku, da  čuju i intervju kojim je Cetinski, na sebi svojstven način najavio premijeru: 

-Pozdrav svim slušateljima Novog Elmag radija. Ja sam Toni Cetinski. Imam čast  premijerno vam  predstaviti novi singl „Nemam sreće s tobom“. Autorica pjesme je Aleksandra Milutinović. Ja želim samo što manje pričati, što više pjevati, pa neka pjesma kaže sama za sebe-kazao je Cetinski.

Singl „Nemam sreće s tobom“ rađen je u jednostavnom maniru, što je, prema Tonijevim riječima, vraćanje njegovom izvornom zvuku. Njime je slušaocima Novog Elmag radija najavio i izlazak novog albuma.

-Svaki singl je za mene svaki put novo dokazivanje i nova priča u koju idem, vraćajući se starom zvuku. Pojednostavljujem – bez puno pretjerivanja u aranžmanima, pribiližiavam zvuk  onome kako zvučimo uživo. To je bio cilj i mislim da smo uspjeli. I tako ćemo, kao što smo na prethodnom singlu „Laku noć“, i sa ovim nastaviti u nadi da će se novi album pojaviti negdje oko Valentinova, tj. Dana zaljubljenih- kazao je Toni.

Cetinski je prokomentarisao i uspjeh prethodnog singla „Laku noć“, koji na Youtube-u ima blizu milion pregleda, a koji objašnjava upravo svojom težnjom da stvara što vjerodostojniji zvuk koji brže i lakše pronalazi svoj put do publike.

-Nekako sam uvijek pobornik toga da se pojednostave neke priče i muzika. Inače i u drugim granama umjetnosti mislim da je ta jednostavnost potrebna.Kad uspijete od publike dobiti toliko pozitivnih mišljenja, odnosno ljudi koji dolaze na koncerte i pjevaju te iste pjesme, utoliko je draže kad se išlo jednostavnijim putem. Nisi išao pretjerivati u bilo čemu, nego si, najjednostavnije, izabrao dobru pjesmu, aranžman postavio da bude u funkciji vokala i da sve zajedno ljudima što lakše dopre do duša, do srca i da to bude onda nastavak jedne lijepe priče koja traje već 27 godina-zaključio je Cetinski.