HOROSKOP

Prognoza za period od 02. do 09. oktobra

 

OVAN

Prijatna sedmica je pred nama. Na poslovnom planu stvari se dovode u red, sve je opet na svom mjestu, stari nesporazumi ili nedoumice su prevaziđeni i dobijate “što ste zaslužili”. A zaslužili ste poboljšanje ili materijalnu nagradu. Na ljubavnom planu očekujte povoljan i prijatan period. Pozitivan uticaj iz domaćinstva, vašu ljubavnu vezu učvršćuje i pravite nove zajedničke planove. Slobodni su spremni da daju velika obećanja i da se zaklinju na više nego što je to moguće da pruže. Uživajte u lijepoj novoj ljubavi, ali ne obećavajte bajke.

Zdravlje-dobro.

BIK

Poslovna situacija se smiruje, obnovljeni su dobri ciljevi i posao se razvija u povoljnom pravcu, ali vi ste nemirni i nezadovoljni. Rival ili konkurencija ispoljava nekorektnost prema vama što vam stvara nervozu. Osoba na položaju ili autoritet je na vašoj strani, tako da će krajnji ishod biti povoljan za vas. Na ljubavnom planu pred vama je period naglašenih strasti, prisutna je ljubomora  i zbog miješanja drugih ljudi u vaš odnos. Ipak, nekako se pomirite i poslije pomirenja vaša ljubav je još jača i stabilnija. Slobodnima susret sa starom simpatijom.

Zdravlje-bez promjena.

BLIZANCI

Poslovna dinamika je prošla, u ovom periodu se posvećujete ljubavi i međuljudskim odnosima. Ipak ste pomalo lakovjerni ili naivni, ili možda nemarni, jer finansijska situacija nije dobra kako se vama čini, pa možete kupiti ili uložiti, pa se poslije kajati. Na ljubavnom planu očekujte divne odnose sa dragom osobom, pune strasti, začinjene podsticajnom ljubomorom. Većina Blizanaca pravi velike planove o zajedničkoj budućnosti. Slobodnima, osoba iz prošlosti je ponovo aktuelna, očekujte pomirenje i novi bolji ciklus vašeg odnosa.

Zdravlje-nervoza.

RAK

Nezgodni planetarni uticaji su prošli i možemo odahnuti i prepustiti se dobrim i srećnim uticajima. Na poslovnom planu još uvijek ste aktivni, da bi ostvarili svoje planove morate i dalje da istrajavate, pa i da se sukobite sa rivalom. Finansije polako pristižu. Na emotivnom planu dobar sklad sa dragom osobom može biti malo narušen udvaranjem nekog trećeg, ali ova situacija rasplamsava ljubomoru i vašu svjesnost o tome koliko vam draga osoba znači. Očekujte slatka pomirenja i trošenje više od planiranog. Slobodnima energično udvaranje iskusne osobe.

Zdravlje-glavobolja.

LAV

Pretjerano ste ambiciozni i na momente navalentni u svom nastojanju da istjerate svoje ideje i ciljeve, gotovo po svaku cijenu. Ukoliko nastavite da insistirate na svojim ličnim potrebama, očekujte oštru reakciju drugih ljudi, pa i  prijatelja, pa vam se lako može dogoditi da početni uspjeh se pretvori u gubitak, štetu ili čak pad sa položaja. Neophodno je da sarađujete  i usaglašavate se sa drugima,  a ne da samo tjerate po svom. Emotivno, situacija je povoljna, stari problemi sa dragom osobom uspješno bivaju prebrođeni, uz sitnije napetosti.

Zdravlje-umor.

DJEVICA

Na poslovnom planu ušli ste u miran period, osim što ćete morati da preuzmete inicijativu da biste dobili zarađeni novac. Skloni ste miroljubivom pristupu, težite harmoničnim i skladnim odnosima u svim životnim oblastima, pa ste skloni da prećutite ili jednostavno ignorišete ponašanja koja vam ne odgovaraju. Ova sedmica donosi prijatne i  dobre uticaje, tako da možete očekivati minimum neprijatnosti i to uglavnom izazvane ljubomorom i prestrastvenim pristupom partnera, ali su zato  pomirenja slatka uz velika obećanja. Slobodnima se vraća osoba koja vam je nekada mnogo značila.

Zdravlje-prehlada.

VAGA

Vagama su ljubav i emotivni odnosi najvažniji, to je kao vazduh bez koga ne možete da živite. U ovoj sedmici imate razloga da budete zadovoljni, jer emotivno ulazite u mnogo srećniju i ljepšu fazu postojeće ljubavi. Mnogim Vagama će se pružiti prilika za lijepo grupno putovanje sa prijateljima ili dragim ljudima. Poslovno, većina njih uzima godišnji odmor ili pravi pauzu. Ukoliko nijeste u mogućnosti da pauzirate, onda ćete pomalo ljenjstvovati i izbjegavati naporan rad. Malo dodatno upozorenje, povedite računa o ishrani i pazite u saobraćaju.

Zdravlje-prehlada.

ŠKORPIJA

Planeta ljubavi šeta kroz vaš znak i  u ovoj sedmici će imati priliku da se maksimalno ispolji, pa očekujte značajna ljubavna dešavanja. Posao je ostao po strani, nekako ste se izborili za svoj položaj ili planove, pa se u potpunosti okrećete ljubavi. S dragom osobom ovo je period pun strasti, dinamike, velikih obećanja i zajedničkih planova. Ljubomora je prisutna  i pazite da ne pretjerate, draga osoba je oduševljena vama i smanjite sumnjičavost. Slobodnima se udvaraju sa svih strana, a osoba iz prošlosti vam je ponovo zanimljiva. Ovaj put ima šanse da obnovljena veza uspije  i ima dobru perspektivu.

Zdravlje-bez promjena.

STRIJELAC

Ovo je sedmica optimizma, dobrog raspoloženja i lijenosti. Poslovno, vaš  saradnik ili kolega preuzima inicijativu i gura i vas da budete ažurniji i radniji. Bilo bi dobro da se aktivirate  i da zadovoljite potrebe posla, u protivnom  opada vam imovinsko stanje ili zarada. Na ljubavnom planu situacija je slična, i ovdje draga osoba preuzima inicijativu. Moguća je ljubomora ukoliko ne posvetite partneru dovoljno pažnje. Ukoliko ste slobodni, očekujte da vam neko aktivno,  inidirektno i otovoreno priđe, pa ćete malo ustuknuti.

Zdravlje-nervoza.

JARAC

U povoljnoj ste fazi, fazi regeneracije i obnavljanja u svakom smislu. Vraća vam se dobra energija, a ukoliko ste imali zdrastvenih problema, oni se sada povlače. Ovaj period je za vas poslovno povoljan, velikodušna  i naklonjena osoba je uz vas i poslovno napredujete. Ipak, glavna dešavanja su ljubavna, emotivne planete su naglašene, pa uživate u strastvenim i dinamičnim događajima sa dragom osobom. Udvaranja sa strane dodatno raspiruju vatru strasti u vašem odnosu, veza je stabilna  i dobra bez obzira na povremene ispade. Slobodnima ljubav dolazi kroz vrata prijateljstva.

Zdravlje-nervoza.

VODOLIJA

Poslovna situacija je smirujuća, ponovo stajete na svoje noge, stabilizujete se,  a prepreke i problemi su uglavnom savladani. Možda postoje još sitni redovi koje uspješno prevazilazite. Finansijska situacija se popravlja, možete očekivati povećanje plate ili manji dobitak. Ali, ova sedmica je rezervisana za ljubav i emotivna dešavanja. Draga osoba spremna je da se usklađuje sa vama, da popusti ukoliko je pogriješila i da se usklađuje sa vašim željama, međutim, tek poslije manje rasprave ili energičnog ubjeđivanja. Još jedna osoba je zainteresovna za vas i to vam otvoreno pokazuje.

Zdravlje-bez promjena.

RIBE

Na poslovnom planu možete da se opustite. Kompletna situacija vam ide na ruku, ne činite ništa, a dobre stvari se dešavaju. Energični kolega vas podstiče, ali je poveden ličnim ambicijama, pa se većina Riba neće priključiti njegovom planu. Očekujte manju finansijsku dobit. Na ljubavnom planu pred vama je lijep period dobrog sklada i obostrane ljubavi. Draga osoba na momente još ima šta da “kaže”, da malo kritikuje ili bocka, ali pred vama je uspješno prevazilaženje stare nesuglasice i nova bolja perspektiva. Slobodnim započinje nova ljubav, sa odličnom perspektivom za budućnost.

Zdravlje-dobro.