Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

OVE SEDMICE DOLAZI NA VIS: Još jedna glumačka legenda u filmu ,,Mamma Mia!”

Foto: nationalclubgolfer.com

Poznati kubansko-američki glumac Endi Garsija novo je lice u romantičnoj muzičkoj komediji ,,Mamma Mia! Here We Go Again”, čije se snimanje poprilično zahuktalo na Visu.

Izvori bliski produkciji potvrdili su za Slobodnu Dalmaciju da se dolazak tajanstvenog holivudskog glumca na ostrvo očekuje ove sedmice, te otkrili kako bi Garsija u nastavku filmskoga hita ,,Mamma Mia” trebalo da glumi lik stanovitog Fernanda Sienfuegosa.

Glumac rođen u Havani svoju je filmsku karijeru počeo 1978. godine, a prve značajnije uspjehe na velikom platnu ostvario je osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka odigravši niz zapamćenih uloga koje su ga ustoličile kao jednog od najuspješnijih glumaca svoje generacije. Među najznačajnim su one u filmovima ,,Kum III”, ,,Nedodirljivi” i ,,Kad muškarac voli ženu”, ,,Okeanova” trilogija, ,,Pink Panter II”, ,,Modiljani”…

Garsija je ostvario uspješnu karijeru u Holivudu, no ono što mu je ona donijela – slavu i novac – u njegovom je slučaju potpuno nevažna stvar. Na prvom mu je mjestu porodica, supruga Marija Viktorija Lorido, koju je zavolio čim ju je ugledao i njihovo četvoro djece, tri kćerke i sin.

Poznat je po strogom čuvanju privatnosti i animozitetu prema holivudskom načinu življenja, ali i po odbijanju snimanja golišavih scena, pa je tako jednom prilikom odšetao s audicije kad su ga zamolili da skine majicu. Uvijek izbjegava da odgovara na pitanja o intimnom životu i nevoljno se eksponira na naslovnicama magazina.

Na Visu se tokom ove sedmice očekuje i glumica Amanda Sejfrid, a uskoro bi na ostrvo trebalo da stignu i poznati tajni agent 007 Piers Brosnan, te njegov kolega Kolin Fert.

Izvor: Slobodna Dalmacija