Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

POZNATI: Džim Keri zbunio novinarku pričom o egzistencijalizmu

Foto: Reuters/Mark Blinch

Glumac Džim Keri, koji je izgradio karijeru na likovima koji su suprotnost svemu što se smatra normalnim ponašanjem, ostavio je bez teksta novinarku zabavnog E! Kanala na njujorškoj nedjelji mode. Dok su nju zanimale ikone i moda, Keri je objašnjavao neke druge stvari.

Reporterka kanala E! Ket Sadler presrela je glumca sa konstatacijom da je pokrivala mnoge nedjelje mode, ali da je prvi put videla njega na jednom takvom događaju. Pošto je bila uporna da dobije odgovor, on joj je objasnio da je želio da pronađe najbesmisleniji događaj kojem može da prisustvuje i da se tako našao i na Nedelji mode.

Na konstataciju reporterke da organizatori kažu da slave ikone i ličnosti modnog svijeta, Keri je odgovorio da je to najbezvezniji razlog koji su mogli da smisle i dodao da ne vjeruje u ikone i ličnosti.

Upitan da li vjeruje da određene ikone imaju moć da promjene stvari, da se istaknu i inspirišu druge i uz opasku da je on možda jedan od njih, kanadski glumac je izveo malo imitacije i ponovio da ne vjeruje u to, već da mir živi na nekim drugim i dubljim mjestima.

Na komentar o svom izgledu, kaže da se nije sredio i da to nije on. Intervju je završio riječima da ovo nije naš svijet i da mi nijesmo bitni.

Izvor: N1