DRUŠTVO PREPORUKA

CEDIS: Sjutra više gradova bez struje

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana na području Mahale i Golubovaca. U Bijelom Polju brojila će biti ugrađivana na lokacijama Gubavač, Bijedići, Rodijelja, Njegnjevo i kod muzeja.

Na području Podgorice, zbog radova, bez struje će od devet do 11 sati biti Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

Od osam do 19 sati bez struje će biti Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

Bez napajanja električnom energijom biće zgrada Centra za djecu i omladinu, naselje oko Prihvatilišta, i dio naselja iza stadiona FK “Zabjelo”, od 11. 30 do 14 sati.

Od 8.30 do 17 sati struju neće imati dio zgrade KAT-a u ulici 27. marta.

Na području Cetinja, od devet do 15 sati bez stuje će biti Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska, od devet do 16 sati Njeguši i Žanjev Do, a od devet do 14 sati selo Medovina.

U Ulcinju će, od osam do 16 sati, bez napajanja električne energije ostati naselje Bratstva i jedinstva u Donjem Štoju. U Mojkovcu će, od deset do 14.30 sati biti sela Žari i Razboj.

Na području Kolašina, od deset do 14 sati bez strujeće biti selo Redice, Plana, Blatina, Migalovica i Lipovo. U Bijelom Polju će od deset do 13.30 sati biti selo Potoci. U Beranama će bez napajanja električnom energijom biti Rijeka Marsenića i Šekular, od sedam i 30 do 14 i 30.

Na području Petnjice, od 08.30 do 14.30 sati, bez struje će biti Bor. U Rožajama, od 08.30 do 14.30 sati, bez struje će biti selo Grahovo.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest