PREPORUKA SPORT

LŠ U MINIFUDBALU: Tim Dadi/Eurozox NO-MI podigao pehar

Dadi/Eurozox NO-MI je juče u nevjerovatnoj završnici osvojio pobjednički pehar Lige šampiona u minifudbalu. Crnogorski tim došao je do titule na impresivan način – sedam pobjeda i jedan remi.
Na zvaničnom sajtu EMF Lige šampiona podsjećaju da je Dadi/Eurozox NO-MI prošle godine završio takmičenje među 16 najboljih ekipa, dok je ECOS poražen u četvrtfinalu. Ove je crnogorska ekipa slavila nakon penal-završnice 12:11 protiv ECOS-a. U regularnom dijelu bilo je 1:1. Ekipu su činili Dalibor Abramović, Marko Bajčetić, Miloš Ćetković, Goran i Slobodan Drobnjak, Mirko Klikovac, Zoran Kovač, Dragan Krsmanović, Miloš Leković, Aleksandar Milošević, Vladimir Mugoša, Redžo Mulić,  Muamer Muratović,  Momo Saveljić i Ognjen Stamatović. Marko Bajčetić i Mirko Klikovac bili su i najbolji  strijelci turnira.
I bronza je dobijena ,,na mišiće”. Juventus Sibiuov igrač Adrian izjednačio je u drugom poluvremenu protiv MAV Glisanda na 2:2. Moralo se na penal-liniju, a ,,bitku” je sa 2:0 dobio MAV Glisando i time osvojio bronzanu medalju.
U Grupi L, FK Valter imao je jedan remi i dva poraza, što ga je stavilo na posljednje mjesto u grupi. U Grupi P MFK Karampana bio je treći sa jednom pobjedom, jednim remijem i jednim porazom, kao i Montenegro proizvodnja/Panto INA u Grupi R, sa jednom pobjedom i dva poraza.
U Grupi S Minifudbal klub Napoli Tivat bio je posljednji sa tri poraza.
B.R.
Foto: Bartek Bajerski