Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ĐOKOVIĆ OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SA KĆERKOM TAROM: Blagosloven sam što sam roditelj

 

Serbian tennis player Novak Djokovic and Jelena Ristic arrive for the screening of “Killing them Softly” presented in competition at the 65th Cannes film festival on May 22, 2012 in Cannes. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/GettyImages)

Novak Đoković nedavno je postao otac po drugi put, kada je njegova supruga Jelena na svijet donijela djevojčicu Taru.

Novak se poslije rođenja kćerke nije oglašavao nekoliko dana, ali je u subotu objavio prvu fotografiju sa novim članom porodice.

Novak, Jelena, Stefan i Tara su se udružili i stavili su svoje ruke jednu na drugu, a najbolji srpski teniser je to objavio na svom profilu na Instagramu, gdje je i zahvalio svima za podršku i čestitke koje je dobio.

„Veoma sam srećan i ponosan što mogu da poželim dobrodošlicu Tari u naš dom. Jelena i ja smo zajedno prošli kroz ovo putovanje i ja, kao muškarac, moram da izrazim ljubav i divljenje prema svakoj ženi koja prolazi kroz bol kako bi iznedrila život i odgajila ljudsko biće. Blagosloven sam što sam roditelj. Hvala vam svima što ste slavili rođenje moje kćerke i što ste mojoj porodici poželjeli sve najljepše u prethodnih nekoliko dana. Vratili smo se iz bolnice, Jelena i Tara su moji anđeli, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u svim obavezama oko bebe. Život je prelijep”, napisao je Novak na Instagramu.