Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Georgiev i Joksimović u žiriju

Foto: Instagram

Uskoro, kako stvari stoje, kreće nova sezona takmičenja ,,Tvoje lice zvuči poznato”. Dok je još uvijek nepoznanica koje poznate ličnosti će učestvovati kao takmičari, očigledno se sada zna ko će biti u žiriju. Goran Stamenković koji stoji iza ovog projekta, slikao se zajedno sa dvije pjevačke zvijezde, Željkom Joksimovićem i Vladom Georgievim, a kako se priča, njih dvojica ocjenjivaće takmičare TLZP-a, piše Avaz.
– TLZP 4… Uskoro – napisao je Goran Stamenković i objavio fotografiju na društvenim mrežama.
Da podsjetimo, Vlado Georgiev je prošle godine bio stalni, a Željko Joksimović gostujući član žirija. Zajedno su sa takmičarem Danielom Kajmakoskim izveli hit Princa ,,Purple Rain”.
Inače, godinama unazad se pričalo da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima. Godine 214, pojavila se priča da je drugog dana festivala Sunčane skale na Kanli kuli u Herceg Novom, Željko Joksimović nastupio prije Vlade Georgieva, koji je najavljen kao glavna zvijezda. Navodno, njih dvojica se nisu ni pogledala. Ni Joksimović ni Georgiev nikada nisu rekli da su njih dvojica u sukobu. Čak su na Twitteru imali zanimljivu prepisku.

Kako stvari stoje, Vlado i Željko će sarađivati u popularnom šou-programu.
Izvor: avaz.ba