Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

RAZOTKRIVANJE: Evo koliko slavne manekenke naplaćuju za orgije, a koliko za seks sa glumcem

Foto: Instagram

Manekenka Džez Eger (20) izazvala je neviđenu buru kada je otkrila da je svijet modelinga paravan za elitnu prostituciju i da većina manekenki ima seks sa bogatim klijentima za visoke ,,naknade”.
Džez je ispovijest počela tako što je opisala kako je s njom kontaktirao agent po imenu Džordž koji joj je ponudio 3.000 eura da ode na večeru sa poznatim glumcem i naglasio joj da mora da bude spremna za ,,prirodnu intimnost”.

Foto: Jazz Egger

– Kada sam mu odgovorila da sam ja model, a ne poslovna pratnja, Džordž mi je rekao da je to najnormalnija stvar i da sve manekenke to rade – izjavila je Eger koja je potom objavila dio šokante prepiske sa Džordžom.

Foto: Jazz Egger

Bez obzira što ju je famozni ,,agent” zasipao porukama, Egerova tvrdi da nije promijenila mišljenje. Međutim, ono što je najviše zapanjilo sve je rečenica u kojoj Džordž kaže da sarađuje sa najpoznatijim modnim agencijama i da dvije svjetski poznate manekenke koje nazvao imenima Sara i Adriana, zarađuju i do dva miliona eura za noć sa perverznim milionerima. Također, priča se da većina manekenki nađe dodatni ,,izvor zarade” tokom Kanskog festivala, kao i da usluge naplaćaju između 15.000 i 25.000 eura. U zavisnosti koliko su ,,poznate”.
Večera sa bogatim klijentom košta između 100.000 i 800.000 eura, a Džez Eger tvrdi da su joj prošlog ljeta ponudili siguran posao modela i platu sa pet cifara, ako ode na jedrenje sa trojicom grčkih milionera. Ona je to odbila.

Izvor: avaz.ba