Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

REGENT PORTO MONTENEGRO: Roštilj i ,,Guitar Duo” za obilježavanje povratka školi

U petak, 1. septembra od 18:00 časova na Regent-ovoj Dining Room terasi biće organizovan još jedan u nizu roštilj, ovoga puta inspirisan početkom septembra koji nagovještava da je poslije uzbudljivog i nezaboravnog ljeta došlo vrijeme za povratak školi.
– Specijaliteti sa roštilja i muzički nastup Guitar Duo benda upućuju da je terasa Dining Room restorana idealno mjesto da provedete kraj još jedne radne nedelje i opustite se uz pažljivo pripremljene grilovane užitke – istakla je Branka Novaković, menadžerka restorana u hotelu Regent Porto Montenegro.
Sezona u hotelu Regent Porto Montenegro nastavlja dobro uigranim tempom. Kalendar događaja je aktuelan, stoga su svi gosti dobrodošli da nas posjete i uživaju u pažljivo promišljenim događajima.
– U hotelu Regent Porto Montenegro zabavi nema kraja. Počinje septembar, đaci se spremaju za još jednu uspješnu, školsku godinu, a mi smo za naše goste pripremili još mnogo interesantnih događaja i muzičkih nastupa – kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.
Roštilj će biti organizovan od 18:00 časova, dok će cijena ovog ugođaja po osobi iznositi 35 eura.
Za informacije i rezervacije molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 032 660 660 ili [email protected]
U periodu od 11. do 17. septembra u dobro poznatoj poslastičarnici hotela Regent Porto Montenegro, Gourmet Corner, gosti će moći da uživaju u čokoladnim poslasticama po cijeni koja kreće od 2.5€. U ponudi istog objekta svakog vikenda od 10 časova naći će se i delicije od jabuka. Cijena će počinjati od 3.5€.
U subotu, 23. septembra, u hotelu Regent Porto Montenegro biće organizovana još jedna u nizu gala večera pod nazivom „Gala večera sa Monikom Knezović“. Ovoga puta u pitanju je večera od 5 sljedova tokom koje će Izvršni kuvar hotela Regent Porto Montenegro, Željko Knezović, gostima predstaviti jela kreirana od tartufa dok budu uživali u solo nastupu crnogorske zvijezde, Monike Knezović.