Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Gastro bar Štrafta proslavio prvi rođendan

Gastro bar Štrafta proslavio je večeras svoj prvi rođendan, primajući čestitke od velikog broja prijatelja koji Štraftu doživljavaju kao svoju drugu kuću.Tokom prethodne godine, više od 11 hiljada pratilaca na društvenim mrežama dijele utisak o jedinstvenosti ambijenta i ponude koju je Štrafta donijela Podgorici i o čemu se glas pronio do svih gradova našeg regiona. Dolazili su u posjetu iz Beograda, Zagreba, Skoplja, Ljubljane, Beča… sa uvijek istom porukom – “Čuli smo da u Podgorici treba doći u Štraftu”.-Vjerujemo da smo opravdali očekivanja i održali obećanje dato na početku da će Štrafta biti novi omiljeni lokal u Podgorici. Ne samo Podgoričanima, već i okruženju je poznato da smo jedan od glavnih lokala i nezaobilazno mjesto izlaska u Podgorici. Štrafta je postala glavno mjesto sastajanja crnogorskih reprezentacija u svim sportovima što nam je posebno drago. Svi već znaju da je Štrafta meni poseban, ne samo po nazivima već i po jedinstvenim ukusima – kaže menadžer Ivo Đokmarković.

Iz Štrafte poručuju:

Do sljedećeg rođendana  pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama, posjećujete, otkrivate novitete i uživate. Ipak je Štrafta posvećena vama. Štraftini ukusi, gradske priče i gutljaji dobrog piva najbolja su preporuka da kad god možete ,,uhvatite štraftu”.

Podsjetimo, Štrafta Gastro bar se nalazi u City kvartu u  Ulici ,,Radoja Dakića” broj 22. Radno vrijeme je od 08-24h, a kontakt telefon 068 003 000.

Mn.M.