Porto Novi
MAGAZIN SLAJDER

SPLENDID CONFERENCE & SPA RESORT: Stigli superfinalisti ,,Pinkovih zvezdica”

Superfinalisti muzičkog takmičenja,,Pinkove zvezdice” stigli su danas u bečićki hotel ,,Splendid Conference & SPA Resort“. Ovaj boravak poklon je zvezdicama od ,,Montenegro Stars Hotel Group”-a.
U ljetovanju u ovom prelijepom prestižnom hotelu koji je ugostio velike zvijezde poput Rolingstonsa, Madone, Breda Pita, Anđeline Džoli, Žerara Depardjea, pjevača sastava ,,Jamiroquai” Džej Keja, Renata Balestre, tako će uživati pobjednik takmičenja Roko Blažević, zatim Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Marina Stanković, Sergej Pajić, Todor Kitanović, te crnogorske ,,Zvezdice” Katarina Radulović, Lorena Janković i Komnen Vuković.
Njih su na ulazu u hotel dočekali djevojka i momak u crnogorskoj nošnji na domaćinski način, sa priganicama i medom, dok su im konobari hotela  nudili dječje koktele.
PR menadžerka ,,Montenegro Stars Hotel Group”-a Maja Vukićević poželjela im je dobrodošlicu, uz nadu da će se lijepo odmoriti od brojnih obaveza.
– Sedmog jula 2017. simbolično poklopile su se zvjezdice, kako ove male iz muzičkog takmičenja, tako, bez namjere da zvuči pretenciozno, i pet zvjezdica naše hotelske grupe i hotela ,,Splendid” kao najvećeg i najreprezentativnijeg. Sa velikim zadovoljstvom je otvorio vrata za sve superfinaliste ovog velikog muzičkog takmičenja u namjeri da im priušti dah glamura i luksuza u kakvom u ovom hotelu uživaju zaista velike svjetske, domaće i regionalne zvijezde – rekla je Vukićević za MNE magazin.
Drago im je, dodaje, što su se svi odazvali pozivu. Došli su u pratnji roditelja, a Vukićević kaže da su se u hotelu potrudili da im osmisle vrijeme na najljepši mogući način, ali i da ostave vremena da sami otkrivaju šta sve mogu da dožive i kako mogu da se provedu u rizortu ove veličine.
– Ovaj rizort je multifunkcionalan i pruža različite sadržaje, od dječijeg dvorca do boravka u spa i velnes centru koji je jedinstven i po svojoj ljepoti i po veličini od 3.000 metara kvadratnih, a koji je i jedan od zvanično deset najljepših u svijetu. Nadam da će uživati. Drago mi je da smo uspjeli da upriličimo malu crnogorsku dobrodošlicu uz priganice i med, ali i neke dječje koktele i iskreno se nadam da će naše drage zvjezdice prosuti malo tog muzičkog čarobnog praha i na naš hotel od pet zvjedica i da ćemo skupa bljesnuti na crnogorskom nebu – kazala je Vukićević za naš portal.
Planirano je da ostanu do 30. avgusta.
– Vodili smo računa o školskom kalendaru, pošto ih osim muzičkih obaveza čekaju ozbiljne obaveze i u narednoj školskoj godini. U saradnji sa turističkom organizacijom biće im organizovan cjelodnevni izlet tako da će iz Budve krenuti u pohod na Lovćen, odmarati se na Ivanovim koritima, posjetiti Kotor onda se vratiti u Budvu na večeru u hotel ,,Splendid”. Pripremili smo i malo iznenađenje koje smo nazvali ,,Spa druženje”. Spa centar je jedinstven, kako za odrasle tako ima i čitav program tretmana koji su namijenjeni dječjem uzrastu. Vjerujem da će uživati u svakom trenutku provedenom u našem spa centru i hotelu – istaka je Vukićević.
Utiske o hotelu sa nama je podijelio i Roko Blažević.
– Tata i ja čim smo ušli imali smo osjećaj da ulazimo u neki hram, ogromnu palatu. Kad smo otišli u sobe i vidjeli toalet i balkon, pogled na more, iako živim na moru, bio sam oduševljen. Jedva čekam da iskoristim ovih šest dana ovdje najbolje što mogu – kazao je Blažević za naš portal.
Kao nagradu za pobjedu u ,,Pinkovim zvezdicama” dobiće, kaže nam, autorsku pjesmu od Pinka. Kad se snimi slijede gostovanja u emisijama ,,Pinkovih zvezdica”. Blažević dodaje da ima i svoj bend u Splitu sa dvoje prrijatelja, zovu se ,,Radio Who” i rade autorske pjesme i obrade.
– Nastavljam svakako sa muzikom, ići ću na festivale. Guram dalje – istakao je Blažević za MNE magazin.
Volio bi, kaže nam, da sarađuje sa Oliverom i Gibonnijem, koji su mu jedni od muzičkih uzora.
– Volim i regionalne pjevače kao što su Sergej Ćetković, Jelena Tomašević mi je super, Marija Šerifović. Da je Toše živ, on bi definitivno bio prvi izbor, ali nažalost, bilo je što je bilo – zaključuje naš razgovor Blažević.
B.R.
Foto: B. Šekularac