ART ART_IZDVOJENO

DANILOVGRAD: ,,Hari Mata Hari” na otvaranju manifestacije ,,Rijekom Zetom“

Bosanskohercegovački sastav ,,Hari Mata Hari“ nastupiće u petak, 25. avgusta, na otvaranju manifestacije ,,Rijekom Zetom“.
Tokom ove prve večeri od 20.30 sati u Amfiteatru ispod Gradskog mosta biće održan i izbor za mis Rijeke Zete, a pravo učešća imaju djevojke od 15 do 27 godina. Prijavljivanje je završeno sinoć, pa sad izabranice čekaju pripreme.
Pokrovitelj manifestacije Opština Danilovgrad, organizator Centar za kulturu i Turistička organizacija obezbijedili su novčane i vrijedne robne nagrade.
Već sjutradan posjetioce od 8:30 do 12 sati očekuje Sajam zdrave hrane, starih zanata i suvenira u Gradskom parku na Trgu 9. decembar, a od 10 sati biće organizovano takmičenje ribolovaca ,,Udicom na plovak” na Gradskoj plaži u Danilovgradu, ispod gradskog mosta.
U nedjelju, završnog dana, od 11 do 16 sati biće održano takmičenje u spremanju riblje čorbe ispod gradskog mosta, od 12 do 13.30 sati takmičenje u preplivavanju Rijeke Zete na Gradskoj plaži u Danilovgradu, od 13:30 do 15 sati Igre bez granica na vodi, takođe na gradskoj plaži, a od 14 do 15 sati takmičenje u trci drvenih lađa-dvosjed na dionica Bogićević (Kićunov mlin) – Gradski most. Zatim, od 15 do 16 sati biće takmičenje u skokovima sa skakaonice na gradskoj plaži u Danilovgradu, od 16:30 do 17 sati revijalni skokovi sa Gradskog mosta, dok od 20 sati slijedi svečano zatvaranje manifestacije uz bogat kulturno-umjetnički program u Amfiteatru ispod Gradskog mosta.
Mn.M.
Foto:
Boris Šekularac