ART PREPORUKA

SVE SPREMNO ZA TRODNEVNU ŽURKU: Sjutra počinje Refresh

mark knight

Jubilarni deseti Refresh festival počeće sjutra u kotorskoj diskoteci Maximus. Na dvije odvojene bine naredna tri dana nastupiće više od 50 izvođača, a program glavne bine, predvode svjetske DJ zvijezde Mark Knight, Fernando Lagreca, Uner, Affkt, Agents of time, Marc Romboy.
Predvodnik moderne evolucije dance kulture i osnivač prestižne diskografske kuće Toolroom Record Mark Knight nastupiće na otvaranju festivala i u svom set zavrtjeti neke od planetarno popularnih numera kao što su ,,Downpipe“, ,,Good Times“ i ,,Devil Walking“.

fernando lagreca

Sjutra će se za miks-pultom u Maximusu naći i Urugvajac Fernando Lagreca.

uner

Druga festivalska noć rezervisana je za neka od najbitnijih muzičkih imena iz nove generacije španske elek-tronske muzike. UNER će u petak 11. avgusta publiku Refresh festivala razgaliti setom koji obiluje trakama poput ,,Raw Sweat” i ,,Bassboot”, nastalim pod etiketom poznate izdavačke kuće Diynamic.

AFFKT

Iste večeri na glavnu binu će se popeti Marc Martinez Nadal, poznatiji kao AFFKT.

marc romboy

Završnicu Refresha u subotu 12. avgusta obilježiće čuveni italijanski trio Agents Of Time i njemačka DJ zvijezda Marc Romboy.

agents of time

Više nego zanimljivo biće i na Trance bini, gdje je za dobar provod prve večeri zaduženi tvorac nevjerovatnih melodija DJ Indie. Druge večeri očekuje nas nastup pionira psihodeličnog trensa izmiksovanog sa sna-gom progresivne muzike Vertical mode, dok će tvorci vanvremenskih albuma ,,One love” i ,,Cosmic experience” Electric Universe nastupiti u samoj završnici festivala u subotu 12. avgusta.
Finalna cijena ulaznica za sva tri dana festivala 24 eura!
Aktuelne cijene ulaznica po promotivnoj cijeni od 19 eura za sva tri festivalska dana i 9 eura za jedno veče mogu se naći u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže “Gigstix” do četvrtka u podne. Finalne cijene iznosiće 24 eura za sve dane festivala i 12 eura za jedno veče. Spisak prodajnih mjesta se može pronaći na sajtu festivala www.refreshfestival.me

kud duga