MODA PREPORUKA

SVETI STEFAN: Sinoć održan Sense of Beauty 2017.

Sinoć je na Svetom Stefanu održano 3. izdanje, sada već tradicionalne, modne manifestacije ,,Sense of beauty 2017”, koju je i ove godine organizovala firma „Pure Angel“ Sveti Stefan i Kuća mode i ljepote i akademija ,,Zoran”.

Vlasnik Kuće mode i ljepote ,,Zoran”, frizer Zoran Vukčević, pozdravio je goste i kazao da mu je veliko zadovoljstvo što su se umjetnici u svijetu mode i frizura i ljubitelji mode okupili ponovo na Svetom Stefanu.  

 Posjetioci su bili u prilici da vide revije crnogorskih kreatorki Marine Banović – Džuver i Sanje Bobar, ali i kolekciju internacionalnog ultramodernog grčkog brenda –  Keti Heyndels.

Neizostavni dio programa bile su i revije frizura, koje su na originalan način kroz performanse predstavili vrsni majstori Kuće mode i ljepote “Zoran” sa internacionalnim gostima. Dio ove umjetničke priče bili su Duška Bogataj, jedno od najvećih imena frizerske struke na Balkanu, Dragoljub Andrejić, frizer koji je među prvima sa naših prostora osvojao nagrade u Opatiji, Parizu, Beču, trener naše ženske frizerske reprezentacije i Pier Filippa Francia, svjetski višestruki šampion, trener reprezentacije.

Nakon predstavljanja modela grčkog brenda Keti Heindels, uslijedio je još jedan performans koji je osmislio i realizovao “junior tim  Zoran” koji čine Zorana Vukčević, Uroš Pajović i Leontina Vukčević. Ivan Vukčevć je kolegi iz Makedonije uručio novčanu pomoć koju su prikupili frizeri iz salona ,,Zoran” i poželio mu brz oporavak. Ovaj njegov postupak publika je nagradila gromoglasnim aplauzom.  

U muzičkom dijelu programa nastupila je Andrea Demirović, Komnen Vuković, Bojan Marović, a gost iznenađenja bio je Sergej Ćetković. Na koktelu upriličenom u kafeu Agora služeno je  vino malvazija iz Plantaža, a nastupila je Renata Perazić.

Program je vodila Dajana Golubović-Pejović.

Mn.M.

Foto: Saša Matić