Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

AVGUST U HOTELU REGENT PORTO MONTENEGRO: Specijaliteti Orijenta, Picasso, aktivnosti za najmlađe…

Scent of the Orient

U periodu od 14. do 20. avgusta u dobro poznatoj poslastičarnici hotela Regent Porto Montenegro, Gourmet Corner, gosti će moći da uživaju u poslasticama Orientalnog mirisa i ukusa po cijeni koja kreće od 2.5€.

Che Figata

U ponudi istog objekta svakog vikenda od 10 časova naći će se i delicije od smokava. Cijena će počinjati od 3.5€.

Children Paradise

U hotelu Regent Porto Montenegro smo svakog radnog dana za naše najmlađe goste pripremili zabavno edukativne aktivnosti kao što su oslikavanja lica, pravljenje predmeta od balona i ostalo, uz mnogo dobre zabave.

Captain Dinner

U subotu, 12. avgusta na terasi Dining Room restorana od 19 časova biće organizovana „Kapetanska Večera“ od 5 sljedova. Gosti će imati priliku da uživaju u različitim, na poseban način pripremljenim ribljim specijalitetima. Za dobru atmosferu će se pobrinuti klapa „Incanto“. Ovakav ugođaj, gosti mogu da dobiju po cijeni od 65€.

– Ovakvom kombinacijom spoja Regent brenda kao nečeg što je globalno, i klape „Incanto“ kao lokalnog činioca, pokušavamo kreirati jedinstvenu simbiozu koja će našim gostima ponuditi nezaboravno iskustvo. Uz sve ovo, lokalna riba pripremana na različite načine od strane našeg izvršnog kuvara Željka Knezovića, biće glavni sastojak ove večeri – kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

26. avgust biće obilježen večerom tokom koje će gosti moći sami da odaberu svoju kombinaciju paste i ukusnih soseva obogaćenih mediteranskim biljem. Predivno veče biće upotpunjeno dobro poznatim hitovima koje će za goste izvoditi „Ola“ bend. U ovoj ponudi posjetioci će moći da uživaju u našem Secret Garden-u od 19 do 22 časova po cijeni od 12€.

– Ovo je jedna od naših najpopularnijih večera i aktivnosti. Napominjem da sve što radimo, radimo i za Tivćane i Crnogorce, pored inostranih gostiju. Cijena ove večere je izuzetno pristupačna i gostima pruža iskustvo od 5 zvjezdica uz veoma dobru zabavu i hranu – kazao je Željko Knezović, izvršni kuvar hotela Regent Porto Montenegro.

Classy Dinner

Svakog petka u avgustu u Library Bar-u, gosti će moći da uživaju u specijalitetima sa roštilja i dobroj zabavi sa Organic bendom po cijeni od 35€, dok će svake večeri na istoj lokaciji gosti moći da uživaju uz muziku, koktele i tapase dok ih dobrim ritmovima zabavlja DJ Tiffany.

Elegant Night

Savršena kombinacija elegancije i jednostavnosti očekuje goste svake večeri od 19 časova do kasno u noć u Dining Room restoranu. Klasičnu i evergreen muziku će svirati duo sastavi dok gosti budu uživali u najfinijim ukusima Mediterana.

Picasso in Regent

Izložba Pikasovih keramika otvorena je 1. avgusta u Regent Lounge-u i trajaće mjesec.
Postavka je otvorena za grupe turista koje se mogu najaviti putem maila [email protected]
Gosti hotela Regent Porto Montenegro besplatno mogu pogledati aktuelnu postavku.
Za informacije i rezervacije molimo Vas da nas kontaktirate putem 032 660 660 ili [email protected]

This slideshow requires JavaScript.