ART PREPORUKA

VIDEO: Magičan prikaz Ibice kroz objektiv DJ-a, gosta Refresh festivala

Španski DJ i producent UNER postao je domaćin na čuvenim žurkama koje se organizuju na jednoj od najatraktivnijih tačaka na svijetu – Ibici. Ovo špansko ostrvo raj je za turiste, ljubitelje dobrog provoda, ali i muzičare zadužene za uveličavanje atmosfere dobrom melodijom.

Nesumnjivo je da Ibica svojim čarima omami svakog ko je na nju kročio, a među njima je i UNER koji je osjetio potrebu da kratkim video klipom predstavi svoj doživljaj jednog od Balearskih ostrva i oda mu zahvalnost za uspon njegove karijere.

Naime, zvijezda ovogodišnjeg Refresh festivala, rezident je najboljih klubova na Ibici, među kojima su Privilege, Space, Pacha, Sankeys, DC10, Blue Marlin i Ushuaïa i ljubav prema Španiji jača je od osjećanja koja u njemu budi kreiranje noćnog života na ostrvu.

– UNER vas vodi na putovanje svog doživljaja Ibice. Nakon mnogobrojnih nastupa u tamošnjim klubovima, odlučuje da ovog ljeta obilježi 5. godišnjicu kao rezident kluba Ushuaïa, ogranka ANTS familije – stoji u opisu videa objavljenom ranije na YouTube-u.


Uz UNER-ovu numeru ,,Blinding Light” ukomponovanu sa neobičnim, primamljivim kadrovima trominutni video natjeraće vas da što prije spakujete kofere i osjetite duh Ibice.

Slavni DJ ovog avgusta donosi duh Španije u Crnu Goru i to u kotorsku diskoteku Maximus, gdje će, u petak 11. avgusta, nastupiti u okviru desetog jubilarnog Refresh festivala.
Ulaznice su u prodaji, a veoma ograničen broj za sva tri dana festivala po promotivnoj cijeni od 19 eura može se naći u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže “Gigstix”.