MODA PREPORUKA

KUĆA MODE I LJEPOTE ZORAN: ,,Sense of beauty 2017” sjutra na Svetom Stefanu

Manifestacija ,,Sense of Beauty 2017”, u organizaciji firmi „Pure Angel“ Sveti Stefan i Kuće mode i ljepote ,,Zoran” Podgorica, biće održana sjutra od 21 sat na Svetom Stefanu. Kroz ovaj projekat, kako najavljuju organizatori, nastavlja se uspješna saradnja od prethodne godine, uz težnju da se unaprijedi svaki segment ove značajne priče. Koncept događaja koji je modnog karaktera biće sproveden kroz revije dizajnera, predstavljanje jednog brenda i revije frizura, koje će uz svojevrsni performans na sceni predstaviti majstori Kuće mode i ljepote, kao i Akademije ,,Zoran”. Ljubitelji lijepog imaće priliku da uživaju u kreacijama koje potpisuju Marina Banović-Džuver i Sanja Bobar, kao i kreacijama grčkog brenda Kathy Heyndels. Revije prikazane na navedenom događaju biće prodajnog karaktera.

U frizerskom dijelu učestvovaće svjetski prvak iz Italije, te frizeri iz Beograda i ,,Zoranov” mladi tim koji je bio dio spektakla ,,Budi human“ u Skoplju.

Tokom večeri ,,Plantaže” će predstaviti novo vino ,,malezija“. U muzičkom dijelu gosti će imati priliku da uživaju u nastupu Andree Demirović i specijalnog gosta iznenađenja.

Mn.M.