ART PREPORUKA

GOST REFRESH FESTIVALA: Lagrecov miks melanholije i naučne fantastike


Posljednje EP izdanje čuvenog tehno muzičara Fernanda Lagreca „Imperfections Side“ privuklo je pažnju svjetske javnosti, a pravi bum izazvao je miks „Twisted Pictures”.
Urugvajac, čiji setovi odišu španskim duhom, nakon uspjeha sa posljednjim albumom ,,Control”, odlučio je da fanove obraduje novim zvukom i uspio je u svojoj namjeri.
,,Twisted Pictures” neobičan je specijalitet iz njegove muzičke kuhinje. Ovaj set predstavlja svojevrsnu kombinaciju melanholičnog house-a i motiva naučne fantastike, sa prepoznatljivim pečatom svjetskog DJ-a.
https://soundcloud.com/fernandolagreca/02-twisted-pictures-pobla
Jedinstvenom zvuku nije trebalo mnogo vremena da pronađe put do muzičkih sladokusaca širom planete, a ovog avgusta u Lagrecov muzički karavan uskočiće i posjetici Refresh festivala.
Jubilarni, deseti Refresh će od 10. do 12. avgusta biti održan u diskoteci Maximus, a urugvajski majstor za miks-pultom zakazao je nastup na samom otvaranju festivala.
Lagreca je odlučio da publiku digne na noge primamljivim setom koji obiluje novim tehno zvukom začinjenim orijentalnim elementima, oštrim notama i jakim ritmom.
Trodnevna ulaznica za ovaj elektro spektakl može se naći po promotivnoj cijeni od 19 eura u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori posredstvom prodajne mreže ,,Gigstix”.