MAGAZIN PREPORUKA

NOVI ELMAG RADIO: Željko Samardžić jutros promovisao pjesmu ,,Mila“

Željko Samardžić je jutros na Novom Elmag radiju promovisao  novi singl „Mila“ i ekskluzivno predstavio pjesmu koja je tako doživjela svoje prvo radijsko emitovanje. Pjesma najavljuje istoimeni album, na kojem će se, kako je u razgovoru za Novi Elmag radio otkrio, naći 15 novih pjesama, na kojima će biti i „Nisi ti za male  stvari“ koju je damama poklonio za 8.mart prošle godine i koju je publika zavoljela. Novi album koji će svjetlost dana ugledati početkom septembra, objaviće pod etiketom Skymusic-a, pod čijim okriljem će biti narednih pet godina. Oni će se postarati za sve detalje realizacije promocije albuma, koja će uslijediti, kao i za veliku turneju koja će nositi naziv po albumu i najavnom singlu „Mila“. Pjesma koju danas možete slušati na dobro poznatim frekvencijama Novog Elmag radija, drugačija je od svih ostalih na albumu. Kako je rođen u Mostaru, za koji se veže sevdah, i pjesma „Mila“ je neka vrsta pop sevdaha.

-Snimili smo i spot za novu pjesmu, u Beogradu i Vršcu, a posebno mi je drago da se u spotu pojavljuje i legendarni, 92-godišnji glumac Vlasta Vlaisavljević, koji je rekao da to radi jer mu se pjesma jako dopala, što je za mene kompliment – rekao je Samardžić.

Popularni pjevač ističe da je za njega ova pjesma bila ljubav na prvo slušanje, i vjeruje da će biti od onih što ostaju za sva vremena.

Željko je dodao da ljeti ne voli da radi, već da odmora u Crnoj Gori, sa porodicom i prijateljima. Dosta vremena provodi na brodu, uživajući u čarima Bokokotorskog zaliva, gdje puni baterije. Ipak, uskoro ga očekuju i koncerti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Skoplju.