ART PREPORUKA

,,PARTY BUS”: Sa Krupca poslata snažna ekološka poruka, večeras Bar

Foto: NVO Sinteza

Jedinstvena muzička manifestacija ,,Party bus” koja se organizuje prvi put u Crnoj Gori počela je juče u Nikšiću na Krupačkom jezeru noseći snažnu ekološku poruku.
– Na prostoru koji je ustupila Elektroprivreda Crne Gore simbolično je zasađena sadnica nakon čega smo se uputili u Plužine gdje je uz obilazak različitih djelova ovog grada žurka počeka u 21h u samom centru. Na scenu prvi su stupili Boris Božović i bend. Nakon čega su se pjevali hitovi ,,Tridesete” i ,,O tebi” u izvođenju grupe Ničim izazvan. Irski zvuk donijeli su Orthodox Celts, gdje je uz dobru zabavu publika nastavila misiju Party Bus turneje. Posljednji na binu popeli su se članovi grupe Iskaz koji su, kako kažu, tu da nas probude, uzmu posljednje atome snage i pošalju nas zadovoljne na spavanje. Tako je i bilo, s obzirom na to da smo na kraju svi sišli do bine i ispratili članove grupe Iskaz do posljednje pjesme – prenijela je za MNE magazin utiske portparolka NVO Sinteza Aleksandra Minić.
Turneju Party busa, dodala je, nastavljaju krećući se ka Baru.
– Večeras na šetalištu od 21h očekuje vas ista postavka spremna da prenese dobru energiju – poručuje Minić.
Projekat NVO Sinteza realizuje u saradnji sa Regionalnim parkom prirode Piva, Turističkom organizacijom Bar, Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada Podgorice i pivarom ,,Trebjesa” Nikšić.

This slideshow requires JavaScript.