Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

BAR – KOD SHOP ORGANIZOVAO LANCÔME DRUŽENJE: Predstavljena Monsieur Big maskara

Bar – Kod Shop upriličio je večeras u prelijepom ambijentu hotela Cenre Ville event na kojem je predstavljen, kako je rečeno, ,,dragulj u  Lancôme paleti maskara”- Monsieur Big, nova voluminizirajuća maskara. U okviru kolekcije kreiran je i  Monsieur Big liner, te četiri nijanse Monsieur Big Brow. O karakteristikama prozvoda govorila je Ivana Lisak, regionalna make-up artistica kompanije Lancôme. Gošće su bile u prilici da čuju karakteristike koje Monsieur Big maskara ima: dugotrajan efekat, za 12 puta veći volumen trepavica u samo jednom potezu, 24 sata bez ljuštenja, razmazivanja i habanja. Maskara kombinujw ogromnu (Big) četkicu i ultra-kremastu, svilenkastu formulaciju.

Jedinstveno oblikovan kist jeizrađen od mekog, alovitog vlakna dizajniran da pruži pravu količinu formule pri prvom nanošenju. Formula, opet kombinuje meki vosak i polimer koji doprinose građenju volumena i dužine trepavica. Predočeni su i rezultati istraživanja koje je sprovedeno na uzorku od 110 učesnika, a koji su pokazali da: 

  • 95% smatra da maskara lako klizi po trepavicama
  • 92% smatra da je maskara intezivno crne boje,
  • 91% je potvrdilo da njihove oči izgledaju veće
  • 90% su smatrali da su se njihove trepavice stvarno produžile.

Monsieur Big takođe je ,,pravi profesionalac za kreiranje lookova s trepavicama crnim poput ugljena“, zahvaljujući formuli obogaćenoj intenzivnim pigmentima koji hvataju i odražavaju svjetlost… Zato ne čudi što je 92% korisnica izjavilo da je boja maskare ,,nevjerovatno crna“.

Monsieur Big liner je izuzetno fleksibilan tuš za oči koji elegantno klizi uz rub trepavica, ostavljajući intenzivno crnu liniju koja privlači poglede. Vrlo preciznim vrhom tuša moguće je u trenu kreirati tačno onakav ugao eye look-a kakav želite.

Četiri nijanse Monsieur Big Brow u rasponu od plave do boje ebanovine oblikuju i prikrivaju nepravilnosti na obrvama, dok highlighter područje oko oka obasjava blistavom svjetlošću.

Lancôme proizvodi u prodaji su u Bar – Kod Shop parfimerijama.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac