ART PREPORUKA

ULAZNICE SA POPUSTOM OD 60 ODSTO DO 10. JULA: Evo pjesama koje će Njuman izvesti na Sea Dance-u

 


Turneja svjetske soul zvijezde Johna Newmana uveliko je u toku, a za nešto manje od dvije sedmice ovaj sjajni muzičar nastupiće na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance festivala 13. jula u Budvi. Ako je suditi po nastupima koje je prethodnih sedmica održao u Hrvatskoj, Škotskoj, Ukrajini i Rusiji, publiku Sea Dance-a očekuje nezaboravan koncert.
Na set listi britanske zvijezde nalaze se svi njegovi hitovi, a među njima će se vjerovatno naći i neke od novih pjesmama koje je spremio za treći album.

LONDON, UNITED KINGDOM – JULY 06: John Newman performs on stage at Wireless Festival at Finsbury Park on July 6, 2014 in London, United Kingdom. (Photo by Joseph Okpako/Redferns via Getty Images)

Vlasnik čak tri No.1 singla, Newman će pred publikom zapjevati svoj najveći hit ,,Love Me Again”, sa albuma prvjenca ,,Tribute”, uz koji je stigao na sam vrh britanske liste, i to ispred velikog Pola Makartnija.
Dobar ritam održaće prepoznatljivim numerama poput ,,Come And Get It”, ,,Cheating”, ,,Loosing Sleep”, a neće izostati ni čuvena stvar ,,Blame”, nastala u saradnji sa jednim od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice Calvinom Harrissom.
Newman obožavatelje širom Evrope oduševljava i svojim pratećim bendom zbog čega ga, između ostalog, na nastupima više puta zovu na bis, što on sa zadovoljstvom prihvata.

Evo i set liste pjesama koje garantuju da nas na otvaranju četvrtog izdanja Sea Dance-a očekuje pravi spektakl:

Cheating
Loosing Sleep
Come And Get It
Blame
Give Me Your Love
Tiring Game
Come And Get It
Out Of My Head
Fire In Me
Never Let You Go
Bis:
Gold Dust
Not Giving In
Love Me Again
Ulaznice sa popustom od čak 60% samo do 10. jula!
Ulaznice po promo cijeni od 29.99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 19.99 eura, biće dostupne po ovoj cijeni samo do 10. jula, ukoliko do tada ne budu rasprodate. Ovo je cijena sa čak do 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta ,,Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.