HOROSKOP

Prognoza za period od 3. do 10. jula

 

 Ovan

Iako su na nebu pomalo teški  i loši planetarni uticaji, vaša energija ukazuje na poletnost, otvorenost, pokretnost i naglašenost komunikacije. Mnogi Ovnovi kreću na put ili izlet. Ipak, na momenat možete biti impulsivni  i netolerantni. Poslovno, smetnja  ili prepreka se pojavljuje kroz rivala istog ranga, međutim, neočekivana pomoć  i podrška prijatelja omogućava da izbjegnete i savladate zastoj. Emotivno,  vi ste vatreni tip kome je potrebna dinamika, stabilna veza vam brzo postaje dosadna, a obaveze koje vam nameće partner predstavljaju vam teret. Slobodni izbjegavaju ozbiljnu vezu. Zdravlje – moguće ozljede.

Bik

Veliko obećanje o materijalnoj dibiti ili povećanju plate, sve je izvjesnije da nije tačno i da nećete dobiti ni približno onoliko koliko ste očekivali ili koliko vam je obećano, a osoba sa kojom bi trebalo da sarađujete je arogantna i nepristupačna. Nezadovoljstvo raste u vama, jer ste svjesni da u trenutnoj situaciji ne možete ništa učiniti. Emotivno, draga osoba je preinicijativna,  pa vam na momente smeta. Mnogi će riješiti situaciju tako što će ostati kod kuće,  a dragu osobu pustiti da svoju energiju, a moguće i prgavost, istjeruje na drugom mjestu. Zdravlje – pojačavaju se hronične bolesti.

Blizanci

Skloni ste da budete optimistični i vedri, ali na žalost, da nemate puno osnova za pretjerani optimizam. Obećanje važne osobe se najvjerovatnije neće ispuniti, bar ne onako kako vi očekujete. Moraćete da prihvatite uslove koji vam ne odgovaraju. Emotivno, osoba da koje vam je stalo, udaljava se od vas, i ne uspijevate da je ponovo zainteresujete. Provjerite da nijeste vi krivi svojim komentarima ili kritikom. Slobodni ste dvoume između nekoliko zanimljivih osoba. Slijedi novo poznanstvo.

Zdravlje-glavobolja.

Rak

Povećava vam se elan i ambicije, a podrška važne osobe vam pomaže u vašim planovima. Obratite dodatnu pažnju na finansije, moguća je prevara ili pokušaj da vas oštete „na brzinu” nudeći vam „unosan” posao sa ulaganjem. Emotivno, planeta ljubavi u vašem znaku privlači osobe u vašu blizinu, a u ovom periodu očekujte povećanu naklonost mudrih, ozbiljnih ili starijih osoba. Oni koji imaju partnera, osjećaju potrebu za dinamičnijim dešavanjima nego što su trenutno. Ipak, rutina vam daje neophodnu sigurnost.

Zdravlje-dobro.

Lav

Malo vam jej oslabila energija, međutim, energični i inicijativni saradnik vam pomaže da prebrodite kratku krizu. Ono što vas zabrinjava je materijalna situacija, lako vam se može desiti da vas prijatelj uvuče u poslovnu varijantu koja je nesigurna, rizična i najvjerovatnije predstavlja gubitak po vas. Na ljubavnom planu osoba koja vas obozava pokusava da se vrati u vaš  život, međutim, vaše interesovanje i emocije idu u drugom pravcu. Slobodni Lavovi razmišljaju o osobi koja vam je trenutno nedostižna. Zdravlje – mogući problemi sa bubrezima.

Djevica

Previše ste samouvjereni i skloni nadmenom i dominantnom ponašanju. Upravo zbog toga što ovo inače nije u vašoj prirodi, naići ćete na   otpor i neslaganje od strane drugih ljudi, saradnika, a i ljubavnog partnera.  Svi su oni navikli da ste  popustljivi i tolerantni. Međutim, većina Djevica  ispravno procjenjuje da su potezi i planovi rivala ili saradnika nerealni. Takođe, jedno obećanje neće biti ispunjeno. Emotivno, iako ste svjesni da vas partner ili draga osoba voli, skloni ste pretjeranim zahtjevima koji kvare vezu. Budite opušteniji.

Zdravlje – oprezno sa ljekovima.

Vaga

Tokom ove sedmice ćete malo odahnuti i opustiti se. U ovom periodu naglašena je sklonost komunikaciji, okrenutost druženju i kontaktima, ali je na momente prisutno  nezadovoljstvo i to prvenstveno zato što se vaši planovi ili očekivanja ne ostvaruju onako kako ste zamislili. Možda ne bi bilo loše da preispitate svoja očekivanja, možda su prevelika. Emotivno, stabilnost postojeće veze narušava  miješanje ljudi sa strane. Slobodnima se intezivno udvara starija osoba koju pokušavate da izbjegnete.

Zdravlje – oprez sa neprovjerenim ljekovima ili vitaminima, osjetljivost bubrega.

Škorpija

Planeta energije, akcije, ali i svađe i impulsivnosti upravo je ušla u vaše sazvežđe  dajući vam impuls energije i želju da preduzmete akciju u cilju prevazilaženja prepreka i problema koji su trenutno naglašeni. Pazite da ne pretjerate sa žestinom, i ne izovete kontraefekat, svađu. Vaša inicijativa je individualna, nema podrške, ali je ipak konstruktivna i dobra, naravno, uz striktno držanje moralnih vrijednosti. Emotivno, postojeća veza vas ograničava obavezama i dužnostima, ali vi ste postojani i emotivno privrženi. Slobodnima se dopada starija osoba.

Zdravlje-bez promjena.

Strijelac

Po svojoj prirodi optimistični, dešava vam se da ne vidite i ne uočite prepreke i probleme na vrijeme. Tokom ovog perioda naći ćete se u jednoj takvoj situaciji da vam obećanja ili buduće šanse posla djeluju bolje i perspektivnije od realnog, pa brzo možete biti na gubitku ukoliko lakomisleno prihvatite. Emotivno, situacija je bolja, draga osoba vam je naklonjena. Ipak mnogi Strijelčevi  zude za dinamikom i ozbiljnost i monotonija stabilne veze vas opterećuje. Slobodni mogu imati kratku avanturu sa osobom iz prošlosti.

 Zdravlje- bez većih promjena.

Jarac

Opšta napetost i loši planetarni uplivi naravno utiču na sve znake, pa i vas. Nikako da se ostvari ili desi ono što ste planirali, pa ćete biti skloni apatiji, melanholiji, a poneki Jarčevi će odustati od dosadašnjih planova. Važne informacije ili očekivane vijesti mogu biti izgubljene ili konkurentska osoba će ih zadržati za sebe. Oprezno sa imovinom i ulaganjem, moguća prevara.  I u ljubavnom životu prisutna je netolerancija i nervoza, pažljivo se ponašajte prema dragoj osobi, ima problema. Slobodnima nova osoba ulazi u život. Zdravlje – bez većih promjena.

Vodolija

Planeta  energije, inicijative i takmičarstva upravo je ušla  u vaše polje posla, pa ćete se aktivirati i preuzeti inicijativu na radnom mjestu. Iako su trenutni planetarni uticaji pomalo teški i prisutna  je povremena sklonost melanholiji, ipak možete očekivati dobre događaje. Iznenadni povoljni splet okolnosti  omogućiće vam da uz podršku važne osobe ostvarite svoj važan poslovni cilj. Pazite da vam se važan dokument ili informacija ne izgubi. Emotivno, vaša očekivanja i planovi vezano za dragu osobu su usporeni, prisutne su prepreke koje onemogućavaju bliskost, pa gubite elan i volju da se trudite. Zdravlje – nešto lošije, ojačajte imunitet.

Ribe

Logika većini Riba nije jača strana, ali zato vam je intuicija i predosjećaji razvijeni, i preporučila bih vam da se na njih više oslanjate. Situacija u kojoj ćete se naći je da vas neko ko vam je drag i blizak nagovara na nešto što vi instiktivno reagujete odbijanjem, osjećajući da „tu nešto nije u redu”. I u pravu ste, možete biti prevareni iako u početku sve djeluje povoljno. Na ljubavnom planu iako se trudite da udovoljite dragoj osobi, prisutna je distanca ili nerazumijevanje. Ponekad se ne treba toliko truditi, budite opušteniji. Zdravlje – moguće hronične  bolesti.