DRUŠTVO PREPORUKA

JOŠ JEDAN KVAR: Voz stajao u Zeti dva sata

Problemi sa crnogorskim vozovima ne jenjavaju. Voz koji je u 10 i 25 krenuo iz Bara za Podgoricu, u glavni grad je stigao tek oko 13 i 40 sati.

Do kašnjenje je došlo zbog kvara koji se desio u Zeti, a putnici su u vozu čekali više od sat vremena, sve dok iz Podgorice nije poslata nova lokomotiva.

“Voz je prvo stajao na Vranjini, skoro dvadeset minuta, ubrzo zatim je krenuo i opet stao u Zeti. Bilo je strašno u jednom trenu činilo mi se da gori instalacija, svijetla su se palila i gasila. Nije bilo svejedno“, kazala je CdM-u jedna od putnica.

Ona je dodala je voz stajao u Zeti više od sat i po vremena.

„Kondukteri su šetali, pokušavali su da otklone kvar, mada niko nije znao kada će voz krenuti. Tek kasnije nam je saopšteno da će doći lokomotiva. Naročito su bili nervozni ljudi koji putuju na posao vozom svaki dan, neki su izašli da stopiraju na magistrali. Ja se više neću voziti vozom, makar ne ovog ljeta“, istakla je putnica.

Ovo nije prvi put da se vozovi kvare upravo na toj dionici, pa je, kako su za portal RTCG rekli u Željezničkom prevozu, oformljena komisija koja će utvrditi da li se radi o neadekvatnoj naponskoj mreži ili nečem drugom.

Izvor: cdm.me