MODA PREPORUKA

FASHION COMPANY ŠIRI POSAO U CRNOJ GORI: U Baru otvoren FASHION&FRIENDS, novo mjesto za šoping

Sinoć je u Baru u Ulici Vladimira Rolovića broj 13, otvoren četvrti Fashion&Friends butik u Crnoj Gori koji u svom asortimanu nudi veliki broj svjetski poznatnih brendova.

Domaćini, Fashion Company iz Beograda, posjetiocima su predstavili svoju viziju, pozvali na saradnju i zaželjeli dobar šoping.

– Ovo je četvrta Fashion&Friends radnja na teritoriji Crne Gore i mi smo presrećni što možemo da kažemo da smo u ovoj godini uspješno ostvarili naše planove koji se tiču razvoja i ekspanzije na crnogorskom tržištu. U suštini ovo je jedan veliki pomak za nas kao kompaniju zato što smo odlučili da poslije Podgorice, Budve i Kotora otvorimo prodavnicu ovakvog tipa na ovakvoj lokaciji u Baru, koji je jako značajan grad za nas i za naš biznis u Crnoj Gori. Pozivam vas da sve svoje sugestije i predloge podijelite sa nama putem društvenih mreža kako biste uvijek našli ono što tražite – istakla je, na otvaranju, direktorka marketinga i korporativnih komunikacija, Jasenka Stekić.

Ona je dodala da Bar nije grad koji je nametnut, već da se prosto radi o razvoju Fashion Company Retail-a u Crnoj Gori, te da već planiraju i otvaranje radnje u Nikšiću, ali i ostalim gradovima Crne Gore.

This slideshow requires JavaScript.

-Želimo da pokrijemo cijelu teritoriju onako kako smo to već uradili u Srbiji, a i u Hrvatskoj. Mi smo lideri u maloprodajnom lancu urbanih brendova. Već je poznato da zastupamo marke kao što su Diesel, Replay,  Cesare Paciotti, Calvin Klein, Superdry, Guess, Tommy Hilfiger i da je Fashion&Friends praktično omiljeni koncept u cijelom regionu. Naišli smo na jako lijep odziv tržišta, na ljude koji žele da nam pomognu u traženju dobrih lokacija koje su nam neophodne zbog vidljivosti, integriteta i prepoznatljivosti, tako da za sad nemamo nikakve probleme i srećni smo što možemo da ulažemo u Crnu Goru – kazala je Jasenka Stekić.

Generalni direktor Fashion Company Crna Gora, Nebojša Kontić je istakao da mu je čast da u Baru predstavi jedan ovakav objekat i da se nada da će njegov asortiman doprinijeti da se unaprijedi turistička i trgovinska ponuda grada Bara, a da će oni svojim trudom, zalaganjem i servisom učiniti sve da ispune zahtijeve i steknu povjerenje.

This slideshow requires JavaScript.

M.L.

Foto: B. Šekularac