ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Lorena, Katarina i Komnen oduševili i prošli u polufinale (video)

Večerašnju specijal emisiju muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“ otvorili su Lorena Janković koja se predstavila pjesmom Laure Pauzini ,,In assenza di te“, Ema Simonović koja je pjevala ,,Osećam se blesavo“, Sergej Pajić ,,Bebu“, a Dragana Jovanovska ,,Napile se ulice“.
O Loreninom izvođenju govorili su aplauzi tokom pjevanja.
– Može da pjeva šta hoće – govorila je Jelena Tomašević-Bosiljčić Sergeju Ćetković tokom pjesme.
Poslije je pokazala i da se sva naježila, kao i Sergej.
– Ne brinem se ja za nju, samo neka piči dalje i samo neka pjeva – izgovorio je Sergej riječi kolege.
Dobro si navježbala, zvučiš kao pobjednica ,,Evrovizije“, rekao je Kiki Lesendrić.

Lorena Janković – In assenza di te by PinkoveZvezde
Ona je prva iz grupe, sa svih 50 glasova od žirija (sve desetke), prošla u polufinale.
Iz ove grupe prošao je još u polufinale i Sergej Pajić.
Dragana Jovanovska i Ema Simonović završile su u duetu gdje su otpjevale ,,Svet je lep kada sanjamo”. Ema je sa svih 50 glasova prošla u polufinale.
Drugu grupu činili su Sofija Đekić (pjevala ,,Sve će to mila moja…“), Komnen Vuković (,,Nije htjela“), Marina Stanković (,,Poželi sreću drugima“) i Todor Kitanović (,,Poljsko cveće”).
– Bravo, Komnene! – čuo se žiri usred pjesme.
Ovo divno Komnenovo izvođenje publika i žiri pratili su držanjem ritma rukama. Sa Komnenom je zapjevao i sugrađanin Sergej Ćetković. Svi su uživali. Na kraju ogroman i dug aplauz i ovacije publike.
– I mi smo oduševljeni. Kao anđelčić da se spustio sa tim tvojim glasom. Toliko je sladak, toliko ima dinamiku, svaka čast – istakao je Kiki Lesendrić.

U polufinale su direktno prošli Todor Kitanović i Marina Stanković, a u duet Sofija Đekić i Komnen Vuković. Njih dvoje u duetu otpjevali su ,,Zar je kraj”. U polufinale je prošao Komnen.

U trećoj grupi bili su Stefana Nikolčević (,,Branim”), Valentina Stojanović (,,Vidim nas”), Bojana Radovanović (,,The winner takes it all”) i Žaklin Tarakči (,,Beauty and The Beast”).  U polufinale direktno su prošli Žaklin i Bojana, a u duet Valentina i Stefana koje su otpjevale ,,Zemlja”. U polufinale ide Stefana.
Četvrtu grupu činili su Petra Blagojević (,,Bol do ludila”), Lenka Stojčević (,,If I ain't got you”), David Marković (,,Marry you”) i Jovana Radonić (,,Muzika na struju”). U polufinale idu Lenka i Jovana, a u duet Petra i David gdje su otpjevali ,,Osloni se na mene”. U polufinale je prošao David.
Po žiriju, najbolja je bila peta grupa u kojoj su bili Katarina Radulović (,,Ne spominji ljubav”), Roko Blažević (,,New York, New York”), Mina Blažev (,,The show must go on”) i Tatjana Savatić (,,Un amor”).

– O, dobra je, odlična, bravo, mala – govorili su članovi žirija u toku Katarinine pjesme.
Bravo, tako!, čuo se glas Goce Tržan, dok je Sergej aplaudirao.
– Kako mi da ocjenimo ovu grupu – pitala se Goca.
Sergej je rekao da nema riječi i pohvalio Katarinine pjevačke sposobnosti, dok je Leontina istakla da je Katarina večeras pobjednica.
– Toliko si lijepo pjevala, toliko si glumila, toliko emotivno, ko da je ti pjevaš – kazao je Kiki.
U polufinalu su Roko Blažević i Tatjana Savatić, a u duetu Mina Blažev i Katarina Radulović koje su otpjevale ,,Čija je ono zvezda”. U polufinale je prošla Katarina.
U polufinale nisu prošle Dragana Jovanovska, Petra Blagojević, Mina Blažev i Valentina Stojanović, dok je u polufinale prošla Sofija Đekić.

Od sljedeće sedmice i prvog polufinala glasa publika.
Voditeljka Marijana Mićić najavila je da će biti i četvrte sezone ove emisije.

Roko Blažević – New york, new york by PinkoveZvezde

Tatjana Savatić – Un amor by PinkoveZvezde
B.R.
Foto: Screenshot

kud duga